Skip to content

Reacties op toen Radio 227 van de kabel ging vanwege de hoge kosten…

“Geen fabel,….227 moet op de kabel !”

Ja! Ik wil Radio 227 op de kabel (behouden) omdat,

…het een heerlijke zender is, die ik niet alleen via de computer wil horen…

…in tegenstelling tot de andere nostalgische zenders zoals 10 Gold, Sky radio, Arrow enz. niet iedere dag dezelfde nummers afgedraaid worden. Ik word hier helemaal gallisch van. Sterker nog, ik zette de radio niet meer aan en luisterde alleen maar naar mijn (vele) cd’s. Stomtoevallig wat aan het rommelen na de aanschaf van een nieuwe installatie. Kom ik 227 tegen. Ik ben 64,heb weinig haren meer, maar de haren die ik had gingen “overeid” staan. DE RADIO STAAT WEER AAN!!!!!!. Waag het niet om deze zender van de kabel te halen. Sodeknetter!!!!!

…er prima muziek te beluisteren valt . zonder her irritante reclame blok

…dit altijd de juiste muziek op de juiste tijd verschaft

WANNEER ZENDEN JULLIE WEER UIT IN BREDA ? WAT NU OP DE KABEL ZIT IS WAARDELOOS. IK KOM GEREGELD IN ZEELAND EN DAN GAAT HIJ ZO SPOEDIG MOGENLIJK OP 227. ALS JULLIE WEER IN BRABANT UITZENDEN,WORD IK DONATEUR EEN GOEDE MUZIEK FAN.

…het is de enige zender met veel muziek en weinig geklets. als je nieuws wilt horen kies je een andere zender.

…ik dank kan luisteren naar mijn favoriete zangeres: Audrey Smits

Wij missen de heerlijke relaxte muziek, vooral omdat er bijna geen “gelul” tussendoor is en je je heerlijk kunt ontspannen met deze muziek als achtergrond, dus….. kom weer snel terug via de kabel!

…de muziek keus zeer goed is zonder geouwehoer.

…het 500% ONZE muziek is. Vooral ook uit onze jeugd. Met een heel prettige presentatie. Ga zo door. Helaas zitten jullie hier in Harderwijk niet meer op de kabel en kunnen we jullie alleen nog maar via Internet beluisteren. Graag weer terug op de kabel hier. Als sponsor overgemaakt 20 Euro op …+ 20 Euro op…

Dit magnifiek product van een aantal bijzondere mensen mag niet verloren gaan in deze maatschappij van steeds meer / steeds harder steeds meer graaien / steeds meer ik / en ga zo maar door. Deze prachtige zender ( voor ieder wat wils en niet alleen de smaak van de “DJ ” en de producers met hun dollar ogen. Sterkte en succes jammer dat jullie niet op een vrij AM of FM kanaal, voor in de auto en boot, zitten.

met spoed weer op de kabel.

…het genieten is als je die heerlijke muziek hoort. Deze muziek hoor je zelden op andere zenders.

het de enige zender is die echt heerlijke easy listening music brengt en wel verdeeld over alle soorten muziek!!!!!!!!!

Radio 227 de beste zender is voor heeele mooie muziek. Geen betere zender is er met nostalgie (jaren 60/70 muziek) en prachtige mix van hele mooie muziek. ook prachtige easy listening muziek. Prachtig gewoon. john – Hengelo

goede muziek zonder veel geklets

een van de beste is, een zender van hoge kwaliteit en zeer gevarieerd.

het MIJN muziek laat horen en dat zonder daar van af te wijken

hi We are listeling to Your good musik al the way in western canada in British Columbia and keep up the fantastic good work

deze zender prettige muziek uitzendt 24/7. Er is geen vergelijkbaar radiostation terwijl er van andere stations méér dan genoeg dezelfde soorten zijn!

omdat ik in het weekend graag wil luisteren,en van deze muziek hou!!

voor mij de zender is met programma’s naar MIJN smaak en interesse!!

de muziek die ze draaien nooit verloren mag gaan

deze zender en de medewerkers daaraan een veelzijdige muziek brengen wat lekker in het gehoor ligt van Nederlands tot Wereldmuziek, met hier en daar een tikje Country, kortom een zender die je de hele dag kan hebben aanstaan zonder dat ie ook maar een moment verveelt.

Unieke zender met easy listening muziek, die niet irriteert!!

ik het heel erg fijne muziek vind!

…het de enige nederlandse zender is die prettig in het gehoor liggende muziek uitzendt, vrijwel zonder reklame, en zeker voor 50+ers een nostalgisch genot is om naar te luisteren. Zowel de publieke als de commerciële radiozenders gaan aan deze behoefte van ouderen voorbij.

het prettige easylistening muziek brengt. Gevarieerd met Nederland, Engels, Duits, Italiaans talige muziek. We missen Radio227 nog iedere dag. 100%NL, Skyradio etc kunnen dag gemis niet opheffen.

…het zo’n beetje de enige zender is waar bijna alleen maar muziek te horen zonder al dat geleuter. En omdat je hier nog eens wat anders hoort, vaak iets totaal onbekends, maar toch wel een verademing in vergelijk met al het commercieels wat er over het algemeen te horen is.

…fijne rustige herkenbare muziek is

mooie muziek van die goeie, ouwe tijd, welke we hier NIET horen in CANADA en konden er altijd van genieten terwijl we ’t nederlands nieuws konden lezen en andere “doetjes” op de pc.

…Mijn vrouw gehandicapt is en aan huis gekluisterd is en luistert praktisch en minstens 12 uur per dag naar 227 met hele korte nieuwsberichten zodat ze toch van alles op de hoogte blijft met muziek waar ze mee is op gegroeid en die alle rust geeft en veel luisterplezier. Waag het dus niet deze van de kabel te verwijderen want u weet niet hoeveel leed u dan veroorzaakt want geen andere zender is in staat dit te vervangen

….het lekkere muziek is….

…I am now listening to Radio 227 on the computer but I must say I really miss not being able to put the radio on to 89.1 which I did for a long time being reassured of great music!! I am from the older generation who really appreciates your kind of music!! Thank you so much for all your pleasurable hours of listening in the past and I hope you do get to sending out on the cable again soon!!
I really miss your station!!

Het één van de weinige zenders is die muziek uitzendt die niet alleen op de jeugd is gericht zoals de meeste andere zenders wel doen

ik daar de muziek hoor die ik vanuit Hilversum niet te horen krijg

Ik mis jullie progamma zo erg Nou moet ik luisteren naar andere zenders. Ik heb de zender nu op internet, maar de klank is natuurlijk niet zo goed ,als op de radio a.u.b. kom terug op de kabel

ik vind dat jullie op de kabel moeten blijven. Ik geniet elke dag van jullie muziek

…er altijd gezellige muziek gespeeld wordt

…ik iedere dag radio 227 aanzet om naar de muziek te luisteren, vooral die indo rock en country luister graag.

Ze moeten meer rekening houden met hun klanten. Die waarderen deze zeer met het gevarieerde muziek programma. Het wordt ook nog eens op een ontspannen manier gebracht.

…het de enige zender is die muziek laat horen waarvoor het bestemd is. Luisteren zonder drukdoenerij van een dj tussendoor.

…Ik jullie zender mis sinds het eerste signaal in landgraaf,

…227 VOOR VEEL SENIOREN AANTREKKELIJKE MUZIEK UITZENDT

….ER VOOR MIJ GEEN BETERE ZENDER BESTAAT, IK VIND HET ZO ERG DAT HIJ VAN DE KABEL AF IS .Kan hem nu alleen nog via mijn pc beluisteren maar dan moet ik wel op mijn bovenverdieping blijven kan hem dus niet meer in mijn huiskamer ontvangen . Heeeeeeeeeeeeeeeel jammer .

Geweldige site !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Vanaf de dag dat u in de krant stond aangezet op de PC, en niet meer uit.. Ga zo door……………………….

……ik het zat ben, om voor de Computer te luisteren, boven! De kabel radio staat beneden; veel gezelliger om met meer mensen te luisteren, naar jullie prima muziek.

…er juist voor ons, wat ouderen, niets is. Jongeren weten van gekkigheid niet welke zender ze moeten kiezen. Veronica als zeezender was nog te pruimen, maar al die ego-trippers met hun lange verhalen niet. Ik kan er niet (meer) tegen, daarom was Radio 227 op de kabel zo’n verademing. Het liefst zou ik ook een dergelijke zender willen horen met uitsluitend popmuziek uit de jaren 50 en 60. Om te beginnen moet 227 terug op de kabel. Radio 227 moet niet de kabelmaatschappijen behoeven te betalen, maar juist andersom!!

RADIO 227 IS EEN SUPER ZENDER. WE MISEN HEM NOG IEDERE DAG. TERUGKOMEN? VAST EN ZEKER!

van deze kant ook een reactie… maar aan de kwaliteit op de kabel laat soms te wensen over. dat ligt aan de verbinding. ook ik steun jullie actie en graag weer terug op de KABEL….STUUR EEN REACTIE…. op msn

er altijd gezellige muziek gedraaid wordt en er leuke DJ zijn die goed presenteren. ik luister erg graag naar radio 227.

Het leuk en gezellig is.

vanwege de goede muziek en de manier waarop die gepresenteerd wordt, zonder oeverloze teksten van Programmamakers, die het zo bijzonder met zichzelf getroffen hebben !

het de allerbeste zender is, die aan mijn verlangens op muzikaal gebied voldoet.

Wij hebben liever kwaliteit, dan kwantiteit.

ook wij het recht hebben om deze zender te beluisteren. De gemeente Harderwijk heeft hietoe besloten zonder te denken aan de inwoners en liefhebbers. Schande!
(het is niet Uw Gemeente, maar het zijn de veel te hoge kosten van de BUMA, Sena, Reclame Code Commissie en het Commissariaat voor de Media – red.)

het het enige radiostation is met nostaligische muziek waarvan mijn man en ik altijd genoten. Nu de zender niet meer te beluisteren is en mijn man er niet meer is, is het een groot gemis in mijn leven.

er altijd gezellige muziek gedraaid wordt.

het de enige zender is waar heerlijke luister muziek wordtgedraaid.

het de beste 40+ zender is van Nederland.

veel country muziek is

omdat het een zendef is die de arbeidsvitaminen in stand houdt

het heerlijke en fijne muziek is om naar te luisteren, werken, te genieten!!

dit een prachtig venster naar het verleden is!

Het geeft 24 uur per dag muziek van alle tijden voor alle leeftijden. Vooral senioren (65+) gaan terug in de tijd naar tijden van weleer toen de maatschappijn nog niet zo “ik”gericht was.

ze niet veel praten maar wel veel luisteraars heel wat genot brengen met hun luistervriendelijke platen.

dit vooral voor oudere mensen nog de enige manier is om van behoorlijke en bekende muziek te luisteren. Dur STATION moet echt op de kabel blijven.

Super gezellige muziek om de hele dag naar te luisteren

echt veel country

het het enige station in Nederland is met een breed scala aan muziek, en leuke specials alsmede een country programma heeft

deze lekkere rustige en gevarieerde muziek heeft zonder teveel geklets door dj-s die zich graag zelf horen.

…het goeie rustige muziek uitzendt; soms wat oubollig, maar alé

…ik weer de relaxte achtergrond- muziek wil horen en niet maar steeds naar het gepraat van presentatoren moet luisteren, die zichzelf belangrijker vinden dan de muziek en daardoor erg lang blijven “O-H-en “.

het een prettige easy listening muziek uitzendt zonder veel gepraat.

…mijn vrouw en ik zeer content met de muziek van radio 227 zijn. Dit vinden wij niet op de Hilversumse zenders.[publieke omroep]

…geen zender zo gezellig is als 227

het vrijwel de enige zender is die gelooft in easy listening. Muziek waarbij je níet in de stress schiet maar gewoon kan ontspannen. De ether zit al bomvol herrie, mag er alsteblieft één zender zijn die luchtige geluiden brengt, waarbij je met een bakkie genoeglijk in je stoel kan zitten luisteren en even geloven dat alles goed is?

het gevarieerde muziek heeft die we graag willen horen en we missen hem op de kabel daarom moet hij terug komen

Ziggo haalde ook hier Radio 227 van de kabel….een triest moment was dat. Maar dankzij internet, een lange audiokabel vanaf mijn laptopje naar twee speakerboxjes in de woonkamer kan ik nu toch weer na lange tijd naar Radio 227 luisteren, gewoon vanaf de zitbank. I feel real winner…. Héérlijk deze prachtige zender met zijn unieke en gevarieerde muziekkeuze opnieuw te kunnen beluisteren . Welkom terug, Radio 227.

…omdat jullie mooie tijdloze muziek draaien. Beter als dat gehouse en Rap muziek. We kunnen jullie alleen nog op de PC beluisteren

…Ik geniet van de avond en van de muziek, terwijl ik een spellletje
Mahjong-combi speel op de computer, zoals iedere avond.
Deze week maak ik weer een bedragje over, alle beetjes helpen toch!

Radio 227 precies de muziek draait waar ik graag naar luister met een zeer gevarieerd genre. Als radio 227 weer op de kabel zou zijn dan zou dat de zender zijn waarop bij ons thuis de radio zou zijn afgestemd.

L.S., Wij missen jullie gewoon heel erg,

radio 227 een ander geluid laat horen, oude liedjes die je nergens anders hoort. Deze zender is dus echt een aanvulling op de andere zenders die via de kabel te beluisteren zijn.

deze zender is uniek en heeft grote variatie aan muziek,voor elk wat wils. ik had deze zender vanaf het begin in de winkel op staan en de klanten vroegen mij of dit soms een bandje of cd was die ik op had staan . die mensen heb ik natuurlijk de weg gewezen op welke frequentie jullie te vinden waren en heb op deze manier veel mensen blij gemaakt. de meesten vonden het heerlijke muziek als achtergrond. er was zelfs een klant bij die bleef gewoon langer in de winkel om te genieten van de muziek . maar helaas mijn opvolgster was het er niet mee eens en de zender moest er af tot groot ongenoegen van sommige klanten ,dit was wel eigenbelang maar ik vind de klant heeft voorrang en niet het personeel. nu staat veronica en 538 te te schetteren met alle gevolgen van dien. gelukkig heb ik hem thuis altijd op staan vanaf ik uit bed kom.

het dan toegankelijker is en gelijke rechten heeft als andere zenders.

Wat missen wij radio 227 op de kabel, altijd goede muziek. Daar kunnen andere zenders niet aan tippen. Hoop dat jullie terug komen op de kabel.

Ik het een goed programma vind hebben met goed luisterbare muziek. Ik mis het zeer.

Het een station is met zalige muziek!! Zonder geklets er tussen door.

Ik het een goed programma vind hebben met goed luisterbare muziek. Ik mis het zeer.

…h
et een geweldige zender is Neem contakt op met kpn en vraag of zij radio227 opnemen in ruil voor de vele luisteraars die 227 terug willen op de radio een idee?

ik de muziek erg kan waarderen en het onterecht vindt dat hij nu niet meer wordt aangeboden. Aangezien wij veroordeeld zijn tot de kabel van upc.

…het een goeie zender is met goeie muziek

het een verschrikkelijke gave zender is.

…ik sinds ze niet meer op de kabel zijn, ontzettend depressief ben. Al die andere radio zenders zijn verschrikkelijk!!

het fijne luistermuziek is en dat vinden we nu hij niet meer op de kabel is niet meer in andere zenders. Daar gaat de muziek al snel als herrie vervelen.

…het de enige zender is die ontspanning geeft bij het luisteren. heel gevarieerd in muziekaanbod.

als je naar die andere zenders luisterd dan weet je wat je mist 227 de zender

Het een keigoeie zender is

wij heel graag luisteren naar de programma’s met gevarieerde nostalgische muziek!

het een fijne rustgevende muziekzender is. KOM AUB TERUG

het heerlijke muziek is.

Al die jaren op de kabel! Waarom nu niet meer? Ze kunnen beter al die buitenlandse onzin van de kabel halen!Dus radio 227 hoort gewoon op de kabel!!

Ik wil 227 op de kabel terug. Ik mis jullie muziek

het de beste muziekzender van Nederland is!!

het een zeer goede radio zender is met muziek die wij graag horen

ik meestal gevarieerde muziek hoor ! En ook Indonesche muziek af en toe en dit vind ik zeker leuk . Ook Duitse liedjes zijn heel nostalgisch en begin jaren 60 hoorde men deze veel . De muziek van de jaren dertig en Jazz vinden mijn dochter en ik zeer bijzonder. Via Internet komt dit binnen en vooral als ik een spelletje speel.

ik daar de hele dag naar luisterde, de enige echt leuke zender!!!!!!

wij, mijn man en ik het vinden dat het de beste en fijnste muziek heeft. Nu zitten we weer en luisteren naar een duitse zender maar dat is allen maar en surrogaat; echt rot! kan wel op internet luisteren maar dat ding staat boven.

Ziggo het in zijn bolle hoofd heeft gehaald Radio 227 van de kabel te halen en er waarschijnlijk Efteling radio voor in de plaats gaat komen. Gewoon een echte ouderwetse radiozender er af gooien om er weer commercieele bagger op te zetten.Nu voorlopig dus weer via de computer luisteren naar 227.

Deze soort muziek hoort gewoon op de Twentse kabel thuis en daarmee basta en jullie horen in heel Nederland op de kabel

een van de weinige zenders die afwisselende muziek draait zonder veel onderbrekingen van reclame o.i.d. Ook worden vaak wetenswaardigheden bij de platen verteld, overigens net als bij de Sandwich van Jaques Kloters en andere Radio5 Nostalgia programma’s. Ook is Radio 227 de enige zender die ook Swing, Oude Stijl Jazz, Jaren 50-70 crooners ed draait

Ik mis de prettige muziekzender met de gevoelsmuziek. Ook heerlijk door de afwezigheid van de onbenullige prietpraat. Dus zodra het mogelijk is graag terug op kabel bij Caiway. Als je zender mist, weet je pas hoe prettig hij was op de kabel. Anderen kunnen er niet aan tippen. Ook radio5 niet.

we bij Dolfijn FM op Curacao ook altijd luisteren naar 227!!!

wij van MUZIEK houden,wij missen 227 ongelooflijk

de programma’s mij rust geven,van andere zenders wordt je maar nerveus.De nostalgie van de jaren 50-70,daar houd ik van

Radio227 het enige station is, die echt goede muziek ten gehore brengt en niet van dat gebler en geklets van wat er nu te beluisteren valt. Enkele uitzonderingen daargelaten is het een ëenheidsworst” wat er wordt uitgezonden. Dus, aub, Radio227 terug op de kabel!

omdat ik geen andere zender kan vinden,die de gehele dag prettige muziek geeft,zonder teveel geleuter en reclame

eindelijk een zender met lekkere relax muziek !!! Er is op de kabel geen andere muziekzender met hetzelfde genre.

goede muziek oldie`s intro`s info

jullie hebben elke dag GOED MUZIEK ZO HOUDEN !!! Vooral de vrijdagavond mooi INDO muziek. 28 december heeft ons net eindhoven een nieuwe proveider en zinsdien kunnen wij jullie niet meer ontvangen!!! Kunnen jullie het na gaan waarom het is? Wij missen die zender heel erg

van Indorock tot nederpop heel leuk is voor degene , die deze tijden meegemaakt hebben.

het de enige zender is waar tussen de goede muziek niet al te veel wordt gekletst. Terug met Radio 227 dus op de kabel van ziggo

…er geen enkele andere zender in Nederland is die ik de hele dag wil luisteren. Ik heb het nu geprobeerd, maar ik krijg wat van radio 2, sky radio, 10 gold. Teveel geklets en muziek welke ik niet leuk vind. Op 227 zit er ook wel eens een nummer wat niet leuk is, maar op de andere zenders is er heel af en toe een nummer wat ik leuk vindt.

Deze er voor zorgt dat ik met een glimlach naar de radio kan luisteren!

ik kies voor een groot scala aan mogelijkheden , waar ik uit kan kiezen.

Ik heel graag naar deze zender luister en ik al vele vrienden en kennissen ook hier naar hebbben verwezen. Goede muziek, zeker de muziek uit de 50 en 60 jaren. Wat heerlijk om daar naar te luisteren. Deze zender moet toch zeker op de kabel te luisteren zijn. Schande als dit niet gaat gebeuren!!!!

Radio 227 gaf ons een uitgekiend,probleemloos luisterprogramma zoals op geen ander station te beluisteren viel en bij uitstek geschikt was voor luisteraars vanaf 25 jaar. Het is te hopen dat ziggo voldoende begrip kan opbrengen om deze grootste groep luisteraars het programma terug te geven waarvan ze zo met enorm plezier naar luisterden. Er is meer dan alleen maar popmuziek bestemd voor jongeren en juist dat was op 227 te genieten. Programma raden denk ook eens aan deze groep mensen die voor dit soort muziek qua mogelijkheden zo slecht bedeeld worden. Wie of welke organisatie ziet het belang van een dergelijk programma en geeft radio 227 weer terug

gewoon omdat radio 227 altijd bij ons aanstond, mis radio 227 heel erg.

Radio 227 is het enige radiostation dat geweldige muziek uitzend. Je kunt er de hele dag naar luisteren en dan verveelt het nog niet.

het de zender is die als eerste de gehele dag voor elk wat wils bracht mijn vrouw was zeer zwaar overspannen en is er mede door deze zender er weer bovenop gekomen bedankt 227

Dit de beste zender is welke op de kabel zit.Altijd gevarieerde muziek.Voor elk wat wils.Kom aub terug !!

het altijd mijn favoriete muziek uitzendt, nooit banale moppen of anderszins beledigende tekst uitzendt, bovendien zijn de programma’s elck wat wils en voldoen ruimschoots aan de vraag van het luisterend publiek.

het de muziek uitzendt van onze jeugd. Vóór 1 januari luisterde ik dagelijks naar Radio 227.

de beste zender met muziek voor een ieder

de enige zender in Nederland is, die constant goede, non stop easy listning muziek uitzendt, zonder het gebrabbel van de een of andere dj – wat bij andere zenders wel gebeurt -. Bij Radio 227 zitten er alleen in het weekend gezellige en kundige mensen achter de micrifoon, die veel feeling hebben met muziek. Muziek waar wij erg van houden en heel veel landgenoten ook. Dus : Radio 227 MOET UITERAARD SPOEDIG TERUG OP DE KABEL !!!!

Radio 227 de muziek uitzend die ik graag wil horen uit de jaren 60 en 70 . De andere zenders hebben dit niet of nauwelijks. Eens een keer iets voor de oudere generatie onder ons!!!!

in het weekend mijn vrouw en ik, onder het genot van een glas rode wijn en oude kaas, naar de liedjes van vroeger luisteren. We horen songs die we jaren niet meer gehoord hebben. Mijmeren over vroeger en de week voor ons bespreken. Heerlijk!!! Radio 227 MOET blijven!!

een aanvulling op het radioaanbod in ons land

..
het een zender is waar je met heel veel plezier naar kunt luisteren.

Gewoon een goede zender !!!!!!!!!!!

we genieten van de oude country muziek en jim reeves kortom 227 moet op de kabel blijven

omdat ze mooie muziek maken

het de enige radiozender is die lekkere gouwe ouwe en easy listening muziek voor 40-plussers geeft. Hier kan geen andere zender tegenop. Zo’n unieke zender, hoe klein ook, moet op de kabel blijven. Waarom is zoiets moois als deze zender afhankelijk van dat rotgeld. Er zullen vele ouderen zijn die geen internet hebben en ik weet zeker dat die zullen balen dat er niets meer voor ze is. De radio is al vergeven van jongerenzenders. Ze moeten ook met ouderen rekening houden.

deze zender zendt heerlijke muziek uit op een beschaafde manier. Geen reclame boodschappen gewoon muziek zoals we het willen horen.

ik het als 65 plusser de beste zender vind.

ik er warm en blij van wordt……

hij enig in zijn soort is. Mooie gevariueerde muziek die je alleen af entoe op radio 5 en 6 hoort. Geen oeverloos gewauwel of geschreeuw. RAdio 227 MOET OP DE KABEL!

…g
een enkele zender zulke muziek aanbiedt!

deze zender de hele dag lekkere muziek uitzend!

Het een fijne rustgevende zender is, met prettige presentatie HELEMAAL MIJN ZENDER dit mag niet van de zender veel geluk

…het de enige radiozender is die lekkere gouwe ouwe en easy listening muziek voor 40-plussers geeft. Hier kan geen andere zender tegenop. Zo’n unieke zender, hoe klein ook, moet op de kabel blijven. Waarom is zoiets moois als deze zender afhankelijk van dat rotgeld. Er zullen vele ouderen zijn die geen internet hebben en ik weet zeker dat die zullen balen dat er niets meer voor ze is. De radio is al vergeven van jongerenzenders. Ze moeten ook met ouderen rekening houden.

Dit is radio ,zoals radio hoort te zijn!!!!!!. Niet de hele dag door dezelfde berichten, waardoor je ze s’avonds in bed nog ligt op te dreunen.

…Radio 227 de enige zender is die mijn muziekwensen vervult.

…ik me nu verplicht voel een netwerk streaming radio aan te schaffen zodat ik normaal radio 227 kan beluisteren.

Ik lees dat RADIO 227 stopt op de kabel. Hieruit blijkt weer eens de macht van de providers, de geringe invloed van de consument ( lees ook programmaraden) Ik lees dat dit ook te maken heeft met BUMA STEMRA. Ja deze zijn er voor de grote zenders die de rechten meer dan gemakkelijk kunnen betalen. Er moet een andersoortige vergoeding komen dan de huidige. Maar hoe dat weet ik niet. Misschien dat een zender als radio227 vrijstelling moet hebben van de BUMA rechten.

Het station een heel eigen geluid en programmering doorgeeft. Houden zo.

…het goede gevarieerde muziek geeft voor mensen die van echte goede muziek houden geen ellenlange reclame er tussen door

De enige zender waar ze niet zeuren alleen maar goeie MUZIEK….!!!!!!!

5000 inwoners van Mierlo-dorp verstoken blijven van goede muziek,en bejaarden er veel naar luisteren,en herinnering aan hebben aan vroeger daarom moet dze zender terug op de kabel

het is goede luistermuziek

dit de enige zender is met ALTIJD goede muziek. Tot voor kort zat deze bij ons op de kabel. Helaas zonder enige toelichting is hij verdwenen. Ons brabant net.

ik heb niets toe te voegen aan de vele reacties. Mijn vrouw in ik zijn 70 plussers.

het hele relaxte muziek, niet een bepaald genre, dus voor ieder wat wils en als achtergrondmuziek is het fantastisch, want er zijn geen ellenlange l..-verhalen tussen de nummers!

…omdat ik dagelijks luister,muziek uit de jaren 50-60-70 waar ik graag naar luister brengt vele herinneringen weer terug van vroeger. verder is mijn reactie een samenvatting van de reacties die ik gelezen heb.

…radio 227 de gehele dag heerlijke muziek bied zonder geklets tussendoor! Jammer dat het onnodig geklets de laatste tijd ook bij hun de kop op stak waardoor je steeds weer je boek of krant weer even moest onderbreken maar toch was mijn eerste werk “Radio 227″op een laag pitje opzetten. Helaas is de zender zonder opgave van reden plotseling van de kabel verdwenen en moet ik op zoek naar een vervanger zonder geleuter!

OUDERE GENERATIE alles wordt afgenomen,ja zelf de muziek waar ze van houden de buma stemra weet niet waar ze mee bezich zijn,daar moesten ze eens wat van dat salaris in houden dan kon 227 blijven bestaan. laat onze generatie genieten zo lang het nog kan.

…er veel goede “gouwe ouwe” worden gedraaid.

De hele dag is er gezellige muziek zonder teveel gepraat.

…deze zender met recht zichzelf de enige all-timemusiczender van Nederland noemt. Het is niet alleen Dean Martin of de Beatles, maar ik hoor ook de hedendaagse en vooral beschaafde muziek als Ilse Delange of Katie Melua.

…ik deze muziek erg mis. Vooral op zaterdag en zondag. Heerlijk die nostalgische muziek.

…het de enige zender is met nostalgische muziek met bovendien een minimale hoeveelheid reclame.

…gevarieerde muziek en weinig geklets

…het de enige zender is die mooie muziek draait zonder dat gegil en geschreeuw van tegenwoordig, over de bassen nog maar te zwijgen. Gewoon muziek die niet stoort en gezellig is…….

Sfeermuziek

…het heerlijke muziek is en ik altijd deze zender op heb staan, lekker afwisselend, en met de feestdagen ook erg van genoten!

Radio 227 is de enige radio zender die easylistening muziek laat horen. Al die andere radio zenders, de zogenaamde ADHD zenders, zijn er genoeg van. Kabelexploitanten denk aan de vergijzing Van deze mensen zult u toch moeten hebben.

Dit is een zeer prettige zender en een verademing wanneer je min of meer verplicht bent geweest de hele werkdag naar “ANDERE” zenders te luisteren.

…op Radio 227 hoor ik muziek die mij aanspreekt

…Ik de aangeboden muziek goed vind en dat je er daardoor de hele dag van kunt genieten. Maar helaas zit deze zender niet in het basispakket van Ziggo voor Brunssum (Zuid Limburg). Zou er wel op moeten.

Jammer we willen je terug luisterde veel naar 227

Het hele fijne muziek laat horen,zonder veel gepraat,

Radio 227 voegt veel meer toe aan de zenders, die al op de radio zitten en die qua muziekkeuze erg veel op elkaar lijken. De kabelmaatschappijen laten de ruimte die 227 tot voor kort gebruikte leeg en gaan zoeken naar een ander station. Jammer dat ze niet kiezen voor 227 !!!!

…deze zender in het week-end muziek draait die ik waardeer.

Gewoon omdat wij elke dag er na luisteren

…wij altijd naar de geweldige programa’s luisteren

….m
ijn vader en vele andere oudere luisteraars weer eens de dupe worden(alsof het beknibbelen op hun pensioen nog niet genoeg is) van een geld kwestie. Ziggo neem een voorbeeld aan Delta. Het is een gote schande.

Dit is het meest perfecte radiostation wat er is!! Fantastisch!!

het is de muziek die wij willen

deze radiozender een gevarieerd muziekaanbod heeft met veel muziek die ouderen 55+ aanspreekt.

…radio 227 de enige zender is met easy listening muziek in een wereld van lawaaierige jongerenzenders.

Al een hele tijd luisteren wij radio 227.Wij vinden dat hij terug op de kabel moet omdat hij gewoon goeie muziek brengt.Het is de hele dag gevarieerd en gelukkig niet van die herrie die nergens op slaat. Een uur dit en een ander uur dat,is toch super. Ik zou 227 willen ruilen voor minstens een zestal andere zenders(vul maar in).Wij hopen op een goede afloop !!!!!!!!!!!!!

Radio 227 de enige zender was (op kabel) waar regelmatig Oude Jazz werd gedraaid en een fijne zender was voor de wat oudere luisteraar.

…deze zender de muziek uitzendt waar ik van hou

…het een fantastisch easy listening zender is.

…omdat voor mij veel muziek wordt gedraaid uit mijn jongere jaren, het is een heerlijk zender voor rustige (soms ook niet ha ha) achtergrond muziek en om gezellig naar te luisten. Stuk nostalgie! Een zender waar we in Nederland trots op moeten zijn. Het was een “schok” voor mij toen ik vernam dat Radio 227 niet meer via de kabel (Ziggo) uitgezonden werd. Jammer!! KOM TERUG LIEVE MENSEN

…lekkere luistermuziek

…ik van easy listening muziek houd.

Dat is gewoon de beste radio zender!

Echte zaterdag en zondagmuziek, heerlijk! Luister nu via internet maar ik hoor hem liever via de radio

…de muziek geweldig is en de keuze formidabel.

…ik deze zender als geen ander mis met zijn fijne muziek.

…dit is ongeveer de enige zender waar ik naar luister als ik naar de radio luister. Ik baal vreselijk dat jullie dit niet meer vol kunnen houden. Jullie muziek geeft een prima gebalanceerde selectie waar je zonder je te ergeren gerust een hele dag naar kunt luisteren. Ik werk vanuit huis en heb jullie zender vaak op als achtergrond muziek. Mensen die bij mij op bezoek komen, vragen altijd na enige tijd of het een bandje of wat voor radio zender dit is en zijn altijd blij verrast met de keuze van de gedraaide muziek zonder schreeuwende DJ’s er tussendoor. Ik baal als een stekker. Gelukkig nu nog op internet.

…Mijn zus aan bed gekluisterd is en veel plezier aan jullie programma’s beleeft. Zij heeft via twitter gevraagd om jullie te steunen. (een bekende TV-persoonlijkheid)

Radio 227 rustgevende en leuke muziek speelt zonder hinderlijke schreeuwende disk jockeys. Bovendien is de muziek en de kwalitiet van de uitzending goed.

omdat er altijd goede jazz muziek te beluisteren is. Vooral oude jazz muziek is op deze zender te beluisteren!!

Radio 227 het enige radiostation in Nederland is dat gevarieerde easy-listening muziek uitzendt zonder hinderlijke reclame tussendoor

…Radio 227 doorlopend ontspannende muziekprogramma’s uitzendt, bovendien zonder dat daar duur betaalde jongens/meisjes voor nodig zijn.

…Radio 227 is een zeer goede zender met veel variatie ik ben inmiddels 80 jaar en ik kan niet zonder radio 227

…dit een geweldige zender is, die voor iedereen easy-listening-muziek brengt met veel nostalgie! Gewoon goed dus.

…dat de enige zender is waar geen schreeuwmuziek wordt uitgezonden, maar is afgestemd op de jaren 50-60-70 de jaren van de mooiste muziek. en van onze leeftijd. wist ook niet wat ik hoorde op de radio dat de zender eraf was. Bij mij ook niets van bekend. Hopende dat het van korte duur is.

…Ik al enige tijd naar 227 luister en deze zender als enige(?) nostalgische en rustgevende muziek uitzendt. Ik ben 72 jaar en ik wordt wellicht be- schouwd als een grijze ouwe lul, maar dat interesseert mij geen fluit. Ik houdt van jullie muziek en mis het zeer.

….
De enige zender zonder politiek geklets maar wel met heerlijke muziek zonder kommentaar.

goede muziek uit vroegere jaren. Er is geen tweede zender met zo’n programmering

Omdat ik van de uitzendigen genoot !

…- heel veel van de muziek bij mij in de smaak valt, – ik hierbij niet gestoord word door lange praatjes, – ik ook nog veel waardering heb voor de belangeloze medewerkers

top muziek en luisterontspanning voor ons oudere luisteraars, en wij hopen van harte dat Uw mensen weer zo spoedig mogenlijk op de zender zitten en kunnen uitzenden met hun mooie muziek. wij ensen U veel succes.

in een grote behoefte voorziet. Speiaal Baby-boom van 1946 – 1956

Ik baal er wel van dat jullie niet meer op de radio zijn. Hoop dat jullie snel terug komen.

de gepresenteerde programma’s een genoegen zijn om naar de luisteren ik denk dat vooral de senioren in onze samenleving zich in de gepresenteerde programma’s kunnen vinden. beeindiging van dit programma ervaren wij als een groot verlies.

…Ik deze zender de gehele dag op heb staan vanwege de fijne muziek, vooral voor de wat ouderen onder ons. Ik miste hem meteen toen hij uit de lucht was

het ons vele fijne uurtjes heeft gebracht we ervaren het nu al als ’n gemis wij hopen dat de zender toch nog terug komt

alle oudgoud liedjes zijn prettig te beluisteren.

omdat deze zender zich zeer positief onderscheidt vande honderden andere zenders betreffend muziekkeuze . gewoon onmisbaar

de zender op elk moment van de dag de muziek brengt waar ik het meest van houd. Het is een zender met goede presentatoren, de juiste muziekkeuze en het benodigde enthousiasme!

deze niet-commerciële zender de hele dag bij ons opstaat. De fantastisch mooie, diverse muziekstijlen, muziekthema’s en de mensen van 227 zijn een verademing ten opzichte van de radiozenders waarbij de commercie voorop staat. Sinds 227 ben ik nog meer van muziek gaan houden, cd’s worden door mij zelfs minder gedraaid. Het is een zwaar gemis, Ziggo kan de fout herstellen, hoe eerder hoe beter, sterkte 227!!!

….wat moeten we zonder radio 227 op de kabel….ER IS GEEN ALTERNATIEF….227 IS DE BESTE ZENDER

Deze zender continu zeer gevarieerde en mooie muziek uitzendt. Ik vind het een groot gemis dat duizenden mensen deze zender niet meer via de kabel kunnen beluisteren.

ik sinds het van de kabel verdwijnen van de zender per 1 januari 2011 nog geen gelijkwaardig muziekalternatief heb kunnen vinden; zonder (veel) “gekoeterwaal” van zichzelf zo belangrijk vindende presentatoren(/dj’s??)

…het geen radiozender is met al die eenheidsworst die ik op de andere muziekzenders hoor

…Wij hele dagen thuis zijn en erg graag naar deze goede zender willen luisteren, we betreuren het dat de zender van de kabel af is, we hopen dat radio 227 terug op de kabel komt.

…Het is de enige zender waar ik naar luister. Ik ben 80 jaar en het geeft kleur aan mijn leven. Alle nummers uit mijn tijd. Alle nieuwe zenders doen mij niets. Ik luister nu via mijn laptop.

…Radio 227 een weelde is voor de wat oudere luisteraars. Deze zender brengt muziek die je niet of nauwelijks hoort op de zenders van ZIGGO. Men schijnt daar lak te hebben aan de wensen van hun abonneés. Ik heb enige malen gebeld en e-mails gestuurd aan ziggo maar kennelijk zijn zij daar zeer arrogant.

…het een zender is, die je de hele dag aan kan laten staan zonder er “dol”van te worden

…het de enige zender is waar ik de laatste tijd naar lusiter, sinds ik hem ontdenkt heb op de kabel/internet. heerlijke muziek, verdient zeker een ereplaats tussen al die andere zenders op de kabel

…Omdat het de enige zender is voor ons . Het is een geweldige zender.

…Omdat zij HET radiostation aller tijden zijn!! Muziek uit de oude en nieuwe doos, voor jong en oud.. Gevarieerd van Duits, Nederlands, Franstalig enz. In één woord TOP!

…omdat wij het een leuke zender vinden

…Ik het goed zat ben om naar dat moderne gelal op die andere zenders te moeten luisteren.

…Ze niet praten maar draaien !!!

We missen Radio227 op de kabel. Wat erg, dat jullie niet meer kunnen uitzenden vanwege een geldkwestie.

Waar blijven de toezeggingen die niet zijn nagekomen?

Kom aub vlug weer terug op de kabel. Er is nu wel een “muzikaal gat” gevallen. Het enige wat overblijft zijn zenders, die allemaal “rommel” uitzenden. Vooral de commerciële: wat een verschrikking.

Gelukkig zijn er nog wat andere radiozenders. Maar ze kunnen niet tippen aan Radio227. Ik vraag me ook af wie BUMA-STEMRA controlleert? Komt het geld wel allemaal ten goede aan de muzikanten/componisten?

…deze zender veel bekende en weinig onbekende muziek doorgeeft en maakt dat veel mensen hieraan plezier beleeft

…deze zender een goede mix van muziek biedt zonder praatjes (vullen geen gaatjes)

…het een goede muziekzender is, in al het tegenwoordige pop-geweld.

ik krijg 227 alleen maar gelukkig nog wel op de PC.

Helaas is 227 nu ook bij mij van de kabel af. Het doet mij zeer veel verdriet na al die jaren luisterplezier. Ik hoop vrijdag met verboden vruchten via internet te luisteren. Ik heb vandaag naar een aantal andere zenders geluisterd. Allemaal waardeloos. Muziek niet zoals bij jou en teveel kletsen. Ze houden wel rekening met de jongeren, (zoals Radio 538 en Slam FM b.v.) maar ons 50-plussers niet. Jammer. Het is dat ik geen geld heb, maar anders had ik (als ik een paar miljoentjes had) er zeker een hoop ingestoken om deze topzender van de ondergang te redden.

er geen enkele zender is die voor onze leeftijdsgroep (50+) zo veel luisterplezier geeft.

…Het een van de beste zenders is voor 50-plussers, Wat een variatie Vandaag 3 januari 2011, had Ziggo u van de kabel afgehaald. Dat kan ik ze niet in dank afnemen. SCHOFTEN ZIJN HET. Ik luister al zoveel jaren met veel plezier. WAAROM,WAAROM, WAAROM? KOM TERUG.

het de mooiste muziek-zender is, voor wat oudere mensen…vele liedjes van de jaren 60 en 70…Nederlands/duits/engels…prachtig….hoop dat U terugkomt op de kabel,of via de Ether (dan kan ook in auto horen)…nu lukt gelukkig wel via m’n computer,via uw website…maar dan moet PC hele dag aanblijven staan…dus beter via Kabel…veel succes

Hallo 227 Om een goed gevarieerd programma te garanderen.

omdat deze zender helemaal mijn muziek is heerlijk genieten sinds ik in de vut zit heb ik alleen nog maar deze zender aan dus ik hoop dat de zender terug o de kabel komt

Het de enige zender is die je de hele dag zonder ergenissen kunt aanhoren. Is de zender niet betaalbaar te maken met behulp van subsidie van bijvoorbeeld Seniorweb, Ouderenbonden, etc.?

Ik het een geweldig programma vind, zonder veel geklets en met de juiste muziek voor de oudere garde! Ook aow-ers hebben recht op een programma met muziek waar ze graag naar luisteren.

Radio 227 goede muziek van alle tijden voor elk wat wils laat horen.

…De enige zender is met fatsoenlijke muziek!!

…Ik luister de hele dag naar radio 227 Vandaag 3 januari kan ik het niet meer ontvangen. Ik hoop snel weer radio 227 te kunnen ontvangen.

…er voor ons geen mooiere muziekzender is.

Radio 227 moet terug op de kabel, deze stond altijd op radio 227, kom ik terug van boodschappen, weg mijn zender. Dan maar naar internetradio luisteren, want deze zender kunnen wij niet missen, omdat deze gevarieerde muziek draai.

…ik mij thuis voel in het geboden genre !

…dit de enige zender in Nederland is die gevarieerde muziek draait voor de betere muziekliefhebber. Dus radio227 moet terug op de kabel

…Nooit geen gezeik.Iedere dag een lach.O, wat was ik rijk door deze zender als een dijk.

Het is vreemd en een enorme teleurstelling de voorkeuze toets “227” in te drukken en dan geen muziek meer te horen. Dagelijks hadden wij 227 aanstaan en waren blij met de muziek die in het huidige radio-bestel uniek is.

Deze unieke programmering kan en wordt door geen enkele zender verzorgd waardoor er een groot gemis

ontstaat voor een groot aantal trouwe luisteraars.

Daarom deze kreet om door te gaan

 

…ik het erg jammer vind dat Radio 227 niet meer op de kabel zit. Het is nl. de enige easy listeningzender met van alles wat en niet alleen Nederlands, Engels of gouwe ouwe.

Ik vind het overigens niet erg indien Radio 227 ook gewoon op de FM te beluisteren zou zijn.

Tot mijn spijt heeft Ziggo radio 227 van de kabel afgehaald sinds vandaag.

Wij hadden hem de gehele dag aan staan

Jammer.

 

… de enige zender op de radio waarnaar wij luisteren is Radio 227. Nu is het doodstil.

…Sinds 1 Januari 2011 is bij mijn kabelnet *Ons Brabantnet.nl 227 niet meer te ontvangen, toen ik boos naar Ons brabantnet belde vertelde men mij dat ze een e mailtje van 227 hadden ontvangen , dat U niet meer via de kabel uitzend. Wat jammer Ik ben enige jaren geleden toen ik bij KPN was daar weggegaan omdat ze 227 niet meer uitzonden en naar Brabantnet overgestapt.

…natuurlijk wil ik radio 227 behouden,omdat ik als 74 jarige in deze tijd van twitter hyves ipad ipod enz enz id de de programmering als een warme deken van herkenning.

Leuk begin van het nieuwe jaar. Mijn radio 227 van de kabel af. Gisteren heb ik iemand Radio 227 nog aanbevolen. Komt Radio 227 later nog terug op de kabel

LS, Vanochtend kregen we, tijdens het luisteren naar Radio 227, het bericht dat radio 227 niet meer op de kabel te beluisteren is !Je bent er steeds mee bezig dat het ineens over is,maar nu willen we toch met jullie mooier muziek, dagelijks weer verder!Nu zit ik achter mijn computer om naar Radio 227 gelukkig nog te kunnen luisteren, MAAR JULLIE MOETEN TERUG OP DE KABEL !! Wat kunnen we als luisteraars doen ?? Heel veel succes met het weer opnieuw aansluiten op de kabel !! PS. Dit bericht is in haast geschreven, maar ik hoop dat de bedoeling duidelijk is !

Radio 227 goede muziek van alle tijden voor elk wat wils laat horen.

Helaas is vandaag radio227 gestopt op de kabel. Ik had overal in huis de radio aan op 227. Nu alleen nog op de pc. Hopelijk komt hij weer terug op de kabel.

Radio 227 mij elke dag ondersteunde bij mijn vervelende huishoudelijke !werkjes, ook altijd aanstond als ik aan het lezen of handwerken was. Ik zal hem zeer missen! Heel dom van de kabelmaatschappijen om niet meer mee te werken. Het slechte imago dat de maatschappij bij ons heeft, wordt daardoor nog slechter. Sterkte Radio 227!

zij de hele dag door zeer afwisselende muziek, zonder heel veel praten of reclames uitzenden. Daarnaast is de muziek zeer gevarieerd en spreekt mij(ons) zeer aan.Als wij eventueel een per mail gestelde vraag over de muziek hebben, krijgen we direct antwoord terug. Ook als wij soms een toevoeging op gedraaide muziek hebben en dat melden, wordt dit in de uitzending medegedeeld. Heel erg jammer als Radio 227 niet meer zou terug keren (dan misschien toch maar iets reclame om extra inkomsten te verkrijgen?)

Het een station is waar je de gehele dag achtergrondmuziek van kunt beluisteren zonder dat het verveelt. Doorgaan !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ik het een zender is waar ik heel veel naar luister

Radio 227 gewoon weer teurg op de kabel moet komen

Naast alle andere radiozenders hoort Radio 227 ook thuis op de kabel!!

…ik hier regelmatig de (jazz)muziek terughoor die ik in de 50ger en 60ger jaren zelf als lid van diverse bandjes in het schnabbelcircuit speelde. Dat bracht overigens toen bijna niets op. Jammer dat U anno 2011 met hetzelfde te maken krijgt! Ga met alle kracht door, ik stort een bijdrage.

gelukkig geen oeverloos gebabbel tussendoor, en een ruime variatie in muziekaanbod, voor elk wat wils. Gewoon gezellig, en “gezellig” daar is er veel te weinig van in radioland.

Eén Radio 227 veel beter is dan 20 andere zenders die wel opkabel blijven en waar je alleen maar gebonk en geskreun hoort!

Er is geen zender die gevarieerder muziek ten gehore brengt dan radio 227 en is een grote verrijking voor elke kabelexploitant. Ziggo, onze kabelexploitant, zou zijn toehoorders ontzettend tekort doen wanneer radio 227 van de kabel uitgesloten zou worden. Alstublieft, zorg dat radio 227 op de kabel blijft.

het de enige zender is, die gevarieerde muziek van toen en nu op een ontspannen en niet commerciële manier bij mij thuis brengt.

deze zender tenminste echte muziek draait, in tegenstelling tot veel zenders die wel op de kabel zitten.

Radio 227 voorziet muziek voor een doelgroep die volgens de plublieke omroep niet meer bestaat maar in grote getale aanwezig is en graag naar veelzijdige goede muziek wil luisteren op een rustige manier. !

…een radio in vrijwel elk huishouden staat en internet niet. De oudere senioren mag het prachtige geluid van radio 227 niet onthouden worden. Dus laat maar horen dat radio 227 via de kabel gehoord wil worden…….

Het de enige zender is die ik aan heb (had) staan. Genoeg reden om onsbrabantnet op te zeggen.

Eindelijk een leuke zender voor de 40-50-60-70 plussers, en wat zijn we blij met jullie. Niemand mag ons dit toch ook nog afnemen? Waarom alleen maar dat gekrijs en gebonk de hele dag van al die eenheidsworst-zenders? Wij willen radio 227 behouden!!!!

Nadat wij geruime tijd geleden dit radiostation op de Kabel van Delta in Zeeland hebben ontdekt, staat onze radio voor ,minstens 95% op radio227 afgestemd. Zelf tijdens de top 2000, behalve op de laatste dag van deze top, stond de radio op 227. Dus wij zijn vervente luisteraars naar deze zender met mooie en gevarieerde muziek. Ook muziek veel uit Frankrijk, ons favoriete vakantieland komt aan bod. Dus blijf op de kabel AUB.

Geen andere zender zo’n gevarieerd muziekprogamma levert als Radio 227. Deze zender staat permanent aan en genieten er volop van. Hoop dat Radio 227 op de kabel blijft uitzenden zeker voor ons oldies en onze vrienden en kennissen. Vooral DOORGAAN

wij er veel luisterplezier aan beleven. De momenten dat wij naar de radio luisteren wordt er vaak voor deze zender gekozen. Fijne muziek die ons ligt. Onze familie, vienden en gasten die wij erop attent maken beleven het ook als zodanig, dus wij denken dat er “markt” voldoende is. Kunnen wij blijven genieten, wat is er al geregeld en wat moet er nog gebeuren? Kortom is het haalbaar? Dan doen wij ook mee.

het de muziek is waar ik van houd en er toch veel variatie is in de soorten muziek.

Geen ge-OH, maar easy listening muziek. Zeer aangename zender.

er zoveel leuke muziek wordt gedraaid die mij aanspreekt.

Wat een ramp radio 227 niet meer op de kabel. Laat een app ontwikkelen die je voor een klein bedrag kan downloaden. Dit zou dan extra geld kunnen generen. Dan kan de zender ook op een iPod, telefoon met internet en iPad beluisterd worden.

Radio 227 voorziet muziek aan een doelgroep die volgens de plublieke omroep niet meer bestaat maar in grote getale aanwezig is en graag naar veelzijdige goede muziek wil luisteren op een rustige manier. !

zij muziek maken voor de miljoenen ouderen die dat zeer op prijs stellen daar andere zenders te veel lawaai maken en denken dat iedereen jong is in Nederland. Terug op de kabel is mijn eis.

SSimply, because I like their music best of all!

…e
r geen betere prorgamma’s op de kabel zijn! Wij willen geen house en hiphop, maar prettige,leuke muziek!

de muziek van radio 227 gevarieerd is.

deze zender muziek draait die ik leuk vind en er zit geen reclame door.

Rustige muziek de hele dag door waarbij je alles kunt doen en wegdromen – toffe zender voor 50 plus

…deze zender een genot is voor iedereen. De gevarieerde muziek van vroeger geeft zo veel genoegen en doet herinneringen opleven. De enige zender waar ik muziek van “tempo doeloe” kan beluisteren. Radio 227 moet zeker weer op de kabel!

…wij hebben gemerkt dat we in toenemende mate vrijwel uitsluitend luisteren naar radio 227. Hele prettige en gevarieerde lichte muziek. Radio 227 onderscheidt zich daarmee van die vele andere zenders die alleen maar op de jeugd gerichte eenheidsworst uitzenden. We zijn geschokt door het bericht van het verdwijnen van deze zender. En zullen donateur worden in de hoop 227 terug te krijgen op de kabel.

Radio 227 is vandaag 1-1-’11 nog te beluisteren op Internet vind ik bijzonder goed. Wereldwijd op Internet betekent dat men deze muziek ook in Bandung West Java kan horen op de Laptop en dit is toch heel bijzonder !

…we het een goede zender vinden met de gehele dag gevarieerde goede muziek.We luisteren de gehele dag.Dus we hopen dat jullie op onze kabel kunnen blijven.

…Het zou zonde zijn als radio227 van de kabel verdwijnt. Iedere dag luister ik met genoegen naar jullie zender, naar de muziek die mij tenminste als bekend in de oren klinkt. Vooral af en toe een nummer van de Dutsch Swing Collegeband doet mij goed. Probeer een uitweg te vinden. Een voorspoedig muziekjaar toegewenst !

het een heel gezellige zender is met veel goede muziek. ik luister er dagelijks naar met veel plezier.

er verder geen zender is, die voor de ouderen boven de 70 ook maar een minuut muziek uitzend, die voor onze groep aantrekkelijk em acceptebel is. Het is overal jankende gitarem em knetterharde drumsolo’s

het zo langzamerhand de enige zender is, die muziek uit de jaren 50-60-70-80 brengt voor een groep mensen, die tot de wat ouderen behoren. Van deze muziek word je blij met een glimlach naar het verleden, toen alles wat minder haastig en extreem was. Met dit nieuwe media beleid komen de senioren steeds minder aan bod! Radio227, blijven dus!

wij de hele dag naar jullie mooie muziek luisteren

ze heerlijke muziek brengen. Radio 227 moet op de kabel blijven. Het is een zeer bijzondere, unieke radiozender. Eén waar je je bij thuis voelt. Zonder radio 227 op de kabel is het leven niet compleet. Mijn donatie is onderweg!

Er wordt goede muziek ‘gedraaid’, en vooral er wordt niet tussendoor gebrald door al dan niet leuk doen willende dj’s. Sterkte en hopelijk kunt u op de kabel blijven!

Voor de wat oudere generatie is dit aangename en veelzijdige muziek, er worden behalve engelse en nederlandse ook franse en duitse liedjes gedraaid, er is weinig geklets en reclame. En het is zeker geen muzikaal behang. Gezien het aanbod op andere zenders dat vaak jeugd gerelateerd is (niets op tegen) moet deze zender ook op de kabel blijven. Al was het alleen maar vanwege de vele muzikale herinneringen die te voorschijn komen. Hoeveel meer argumenten zijn nog nodig? Kom terug op de kabel en als het kan ook op een FM frequentie!

wij al deze jaren al heel veel luisterplezier aan radio 227 beleven omdat jullie muziek bij ons heel dierbare herinneringen aan onze jeugd oproept227 staat hier de hele dag dan ook aan.Hierbij roep ik dan ook alle luisteraars op een bijdrage over te maken om dit radiostation op de kabel te houden.Mijn bijdrage is inmiddels onderweg

dit de radiozender is die heeeeeel veel mensen ontspanning en rust geeft. Zolang radio 227 op de kabel uitzend heb ik dagelijks vele uren van de variabele muziek genoten. Top 1000 of Top 2000 op diverse andere zenders worden deze dagen veel beluisterd maar RADIO 227 is voor mij alle dagen een TOP.

zonde van verschillende organisatie’s door middel van loze beloftes om deze goede zender de nek om te draaien, SCHANDE

de gevarieerdheid van muziek en er wordt weinig gesproken

het de enige muziekzender voor ons 60plussers is, zonder teveel geklets tussendoor. Heb jarenlang van jullie genoten en door nonchalance nooit een donatie gegeven, waardoor ik zelf medeschuldig ben aan het beëindigen van de zender. veel succes toegewenst en hopelijk eens terug op de kabel

het een heerlijke zender is. Zeer gevarieerde muziek. Geen onnodig flauw gepraat tussendoor. Ik meld me vandaag nog aan als donateur.

er geen enkele zender beter en mooier is dan Radio 227. Ik ben ruim 80 jaar en ik luister de hele dag naar Radio227. Ik zal het missen.

…deze zender, in afwijking van de meeste andere zenders, ook muziek voor minderheden uitzendt. Daarnaast is het muziekaanbod zeer gevarieerd; het is geen eenheidsworst.

Ik schrok van de mededeling die ik op 2de Kerstdag hoorde dat 227 van de kabel gaat. U zult er ongetwijfeld al van alles aan gedaan hebben om dit te voorkomen. En zonder dat ik weet wat allemaal, denk ik dat U en de mensen die U steunen om U heen, een hele dikke pluim verdienen voor het vasthouden aan het ideaal.Uw muziek is dan ook werkelijk subliem en op een wijze gebracht , zodanig dat er weinig storende onderbrekingen zijn. Eveneens keek ik er van op in diezelfde slechte Kerstboodschap te horen dat 227 al 8 jaar bestond en al 6 jaar op de kabel. Je vraagt je dan wel af waarom ik U pas in de late zomer van dit jaar heb ontdekt . (uiteraard bij toeval). Ik heb toen spoedig daarna een vrijwillige bijdrage gestort.

Mijn Vrouw en ik zijn sinds een maand trouwe luisteraars van Uw programma, nooit geweten dat het bestond. Nu wij horen dat U per 31 December 2010 moet gaan stoppen, willen wij verklaren dat wij het niet eens zijn met deze onwijze beslissing van wie dan ook. Wij protesteren daartegen en willen U steunen bij een verdere voortzetting van de uitzendingen van de muziek waarmee wij zijn groot geworden en veel van houden.

wij iedere dag naar rdio 227 luisteren. Een heerlijke zender mat veel franse muziek. Radio 227 moet blijven!!!! Veel succes!!

Ik vind het heel erg jammer dat jullie verdwijnen van de kabel
was er eindelijk eens een goede zender met een pak aan goeie
muziek, echt mijn zender
jammer dat nu al die 1tonige zenders blijven bestaan met alleen
maar herrie en gilwijven.
ik blijf naar jullie luisteren via internet, maar moet op mn werk
een andere zender zoeken.
ik hoop dat jullie snel weer teruggkomen op de kabel

er eindelijk een zender is die de hele dag fatsoenlijke muziek draait. nog niet zo lang geleden,ontdekte ik radio 227, en nu verdwijnt ie alweer, heel erg jammer!

Radio 227 een verademing is in het radiolandschap van Nederland. Heerlijk is het om goede muziek te kunnen horen en dan ook nog zonder alle prietpraat en opgefoktheid die ander radiozenders zo kenmerkt.

…Radio 227 een verademing is in het radiolandschap van Nederland. Heerlijk is het om goede muziek te kunnen horen en dan ook nog zonder alle prietpraat en opgefoktheid die ander radiozenders zo kenmerkt.

De beste zender voor de 60 +er. Luister nu 6 jaar onafgebroken naar radio 227. Hoor liedjes die ik nog nooit heb gehoord. Schitterend, wat nu? Er zijn genoeg zenders voor de jeugd ( mag natuurlijk ook ) maar voor ons ouderen moet ook wat blijven. wij willen radio 227. Heeft het nog enige invloed als in mijn kabel maatschappij ( Delta )mail??????

Zeer geachte medewerkers van Radio 227. Zeer tot onze verbazing en teleurstelling moesten wij van u vernemen dat uw programma’s niet langer via de Kabel worden gedistribueerd. Dat is pas echt slecht nieuws ! Bij ons staat deze (en enige) radio zender op nr.1 vanwege het luisterplezier voor de hele familie. Gezien het ruim gevarieerde muziek aanbod, de prettige, relaxte en genre-deskundige presentatie over de gehele dag is dit een aanwinst voor Kabel-luisterend Nederland. De zender brengt behalve de muziek daarmede ook de herinneringen en de daarbij ervaren emoties weer naar boven. En hoe is dat gesteld met ouderen, zieken en /of gehandicapten die slechts deze herinneringen hebben ? Radio 227 geeft ons een (meer pure) beleving waar niet het gehele bestaan opgehangen is aan een commercieel wurgkoord. Als Radio 227 van de kabel verdwijnt, komt daar dan iets voor in de plaats waardoor mensen zich beter gaan voelen? Wij zijn bereid een donatie te doen als de zender op de kabel gehandhaafd wordt. Die bereidheid zou u ook kunnen peilen middels een oproep bij de overige 200.000 liefhebbers (via uw omroep) en een 0900- telefoonnumer daarvoor beschikbaar stellen, nu er nog tijd rest….. Dit werkt ,denken wij, direkter, effektiever dan een E-mail of een website. Ook TV reclame kan/zal helpen. Uw bekendheid (kan beter) zal een toenemende interesse en steun tot gevolg hebben. Wij steunen u en zeggen een donatie toe !

Het is de enige zender die op een eigen originele manier nostalgische muziek brengt. Je hoort nog eens artiesten met covers waarvan je het bestaan niet eens kent. Leuke B-kanten. Beschaafd, gezellig en vooral net een beetje anders. En niet te vergeten het Indo uurtje.

Bij ons de hele dag 227 aanstaat en wij genieten van dit soort muziek Jammer dat jullie van de kabel verdwijnen Dank voor alle prettige uren

1) Er bestaat nog geen zender die zo’n “breed” muziekprogramma uitzendt 2) Door deze keuze (met accent op wat oudere muziek) komt nostalgie en rust weer terug in ons hektische leven. 3) Keuze van muziek bevat vaak unieke opnames

Zoals gewoonlijk luister ik het grootste gedeelte van een dag, dus ook Tweede Kerstdag, naar mijn favoriete radiozender Radio227.

Ik kan zonder overdrijving stellen, dat er in Nederland (en misschien wel over de hele wereld!!) geen enkele zender is, die, net als Radio227, de hele dag fijne luistermuziek uitzendt,

Natuurlijk is ook hier niet alles Rozegeur en Maneschijn, maar hier valt mee te leven.

Voor ons gezin is er geen betere!!

Wij luisteren echt niet alléén naar Radio227, er zijn meer (Nederlandse zenders), die ik eigenlijk alleen maar voor de Nieuwsberichten aanzet.

Het ziet er naar uit, dat men in Nederland alleen maar de belangen van de zgn J O N G E R E N behartigt, wat men dan ook onder jongeren wil verstaan.

Mijn vrouw is 74 en ik zelf ben 82. Maar muziek is toch voor iedereen, universeel.

Het is logisch, dat niet iedereen van dezelfde muziek houdt, maar dat neemt niet weg, dat er met de “ouderen” geen rekening hoeft te worden gehouden!

Sterker nog: men wil de betreffende zender van de kabel werpen, omdat er geen ” Rechten” (Wie strijkt die eigenlijk op en waar blijft het geld, er wordt nooit enige verantwoording over afgelegd tegenover de betalers.) worden voldaan en de directeuren hebben er een buitengewoon dik belegde boterham en wat dies meer zij, aan! Deze diensten zijn, zo al niet overbodig, ze kunnen het wel met heel wat minder af.

Al met al: Laat ze van Radio227 afblijven.

 

Wij hier de hele dag naar luisteren zonder dat dit ooit verveelt omdat het de juiste muziekkeuze betreft. De kabelexploitanten zouden zich moeten realiseren dat desnoods zonder kabel er van TV of radio uitzendingen genoten kan worden via internet.

Wat een naar bericht dat jullie moeten stoppen. Was ik maar rijk dan zou ik jullie zo helpen maar helaas mijn beurs is te klein. ik hoop jullie via de pc nog te kunnen ontvangen. Aan jullie inzet heeft het niet gelegen dat staat, en de zender zullen heel veel mensen gaan missen wij zeker. Het enige wat ik nog kan zeggen is HARTELIJK BEDANKT VOOR DIE HEERLIJKE PROGRAMMMA’S

227luisteraars. Bij deze mijn bijdrage voor het behoud van 227 op de kabel. Jarenlang genieten wij van een zender, die muziek laat horen uit de tijd dat muziek muziek was. Ook geen dj’s die denken dat ze leuk zijn met hun opmerkingen die je dan ook leuk moet vinden. Nee radio227 is een MUST geworden in omroepland. Laat deze zender a.s. 31december niet zwijgen op de kabel. Doneer nu een schamel bedrag van 10 Euro (meer mag ook) en laten zo blijven genieten van de muziek, die ONZE zender uitzendt. DOE dit dus massaal voor het TE LAAT is! Louis uit Vlissingen

…er op de kabel behoefte is aan ook wat goede muziek ipv tig zenders met alleen maar gebonk. En daar komt bij dat nog veel mensen niet naar de radio via een pc luisteren en dan verstoken blijven van programma’s en muziek waar veel mensen en met name een wat ouder doelgroep veel plezier aan beleven.

Luister deze zender vaak op de computer en altijd Classic FM is leuk , maar altijd !? nou men wil wel eens iets anders en een beetje gevarieerde muziek is van de jaren her is bijzonder.

de zender 24 uren per dag muziek de ether instuurt die voor 65+ herinnert aan de dagen van weleer, toen we nog jong, ondernemend en strijdlustig waren in Indie en Nieuw Guinea. Dus poekoel teroes en niet opgeven.

Wij zijn allebei rond de 65 en jullie muziekkeuze is een deel van ons leven. Uw zender staat de gehele dag aan. Jammer zelfs dat jullie niet te ontvangen zijn op de normale radio zodat we ook kunnen luisteren in de auto

Ontzettend jammer dat Radio 227 van de kabel moet! Zo gevarieerd en zonder gewauwel. Al dat gelul op de reguliere zenders. Strontziek word je er van. Beluisteren op internet kan wel maar is niet altijd uitvoerbaar. Is er op AM niet ergens een gaatje? Of praat ik nu onzin. Al met al zal ik jullie ontzettend missen. Er zijn de laatste jaren ook al zulke goede programma’s afgeserveerd (naar de klote gegaan). Hoop op nog eens een oplossing. Veel dank voor de aangename uren.

ik dit ’n geweldige service vind !!!!!!!! En die mag ook wat kosten! Maak er een lidmaatschap van. ’n halve Euro/week = ca. €25/jaar moet doch voor heel wat ouderen, die nog kunnen genieten van 227-programma’s. Maak ’n ledenstatus van 2 2 7 !!! Laat zien ,hoe ik MIJN € 25,00 kan overmaken

er eigenlijk geen alternatief bestaat voor zoveel muzikaal entertainment en daarvoor wil ik graag enkele tientjes/jaar betalen. Da doe ik ook voor mijn favoriete TV. Ca VIJF jaar geleden deed ik een “donatie” van € 15,00! Waar bleef MIJN vervolg? Waar bleef JULLIE vervolg? Een herinnering, of beter nog: een systeem als bij de omroepen: word lid en betaal elk jaar automatisch € 0.50/week= (afgerond) € 25,00/jaar!?

Het brengt zoveel luisteraars[ters] mooie muziek,gebracht door die mensen met hart voor echte muziek.!!!. Als nu al die mensen en dat zijn er volgens mij meer dan 200.000 nu eens allemaal een bijdrage zouden leveren,al is het maar 10 euro per persoon,dan kunnen wij met zijn allen blijven genieten van radio 227.!!!

de muziek die jullie draaien geen enkele andere radiozender brengt. Wat een variatie, geen enkele dag hetzelfde. Iedere dag is het genieten van jullie muziek. Ik hoop dat ze in de tweede kamer wakker worden, zo’n zender mag niet van de kabel verdwijnen.

dit de énige goede zender is met muziek voor de jeugd van toen!

…dit de enige Nederlandstalige zender is die normale fatsoenlijke muziek verzorgt voor een middle age publiek. Als Radio 227 verdwijnt staan wij weer in de kou.

…goede muziek vooral oude muziek

…het de enige zender is met mijn muziek, en velen met mij. Dat mag nooit, nooit weg.

…het zo heerlijk is om tussen het vele geschreeuw op allerlei zenders gewoon aangenaam is om rustige, echte muziek te horen. Waarbij onze voorkeur gaat naar de oude stijl jazz. Maar ook zeker vanwege alle andere programma’s. Radio 227, houdt niemand tegen!

Radio 227 een apart geluid heeft wat zeker voor wat oudere luisteraars elders niet te horen is zoals country, – american songbook muziek en de vele bijzondere specials zoals nu de Jim Reeves story. Het is dan ook een uniek geluid dat elke kabelmaatschappij die een gevarieerd muziekaanbod voor elk wat wils aan zij luisteraars moet aanbieden.

…Voor ouderen is er anders niets op de radio, het is allemaal op de jongere gericht. Omroepland word is wakker, op TV is er ook al niets Ze kunnen voor mij de publieke omroepen wel afschaffen. Dat is zakken vullen van de belasting Betaler Radio 227 moet op de kabel blijven, Ik zal er alles aan doen om het te behouden In Januari Bel ik de Delta Dat ik het er niet mee eens ben.

Radio 227 en de presentatoren van Radio 227 hebben nog meer invulling op ons leven door middel van jullie muziekkeuze! Bedankt daarvoor!!!

…Voor 90% had ik 227 opstaan nu ben ik in veldhoven van onsbrabantnet naar upc gegaan en mis jullie ,heb al een mail naar upc gedaan met het verzoek jullie op hun net te plaatsen,ik lijster nog wel vaak op de pc naar jullie,fijne kerstdagen en een bijzonder 2011 tz.

…radio 227 hèt muziekkanaal is ….. mèt muziek op basis van ontspanning ! Ik vind de muziekkeuze fantastisch !!! Helaas heb ik de zender te laat ontdekt; als er meer bekendheid aan zou zijn gegeven, dan zou de kans aanwezigig geweest zijn dat er meer luisteraars zouden zijn gekomen ! Ik hoop dat er voortzetting komt…. Veel geluk en uitzendplezier voor 2011 en sterkte

Wij luisteren nu al meer dan 2 jaar bijna onafgebroken naar deze zender. De enorme variatie van muzieksoorten, artiesten en songs is een verrijking geweest voor ons toch al brede muziekinteresse. Tot dusver heeft geen van de bestaande, zogenaamd populaire, zenders ons zo lang kunnen boeien. Het van de kabel halen vinden wij een verlies aan cultuur in een toch al verschraald muziekland.

de muziek na een dag werken lekker relaxed en afwisselend is. Dit is ook de enige zender die volgens mij ook wat muziek (geen klassieke) voor de 50 plussers uitzend.

EEN VAN DE ZEER WEINIGE(UNIEKE) ZENDERS DIE ECHTE MUZIEK BRENGT VOOR DE 50-PLUSSERS, DE LIEFHEBBERS VAN DE “NOSTALGISCHE OUDE MUZIEK”. DEZE ZENDER HOORT ABSOLUUT OP DE KABEL TE BLIJVEN OM ZIJN LUISTERAARS HET LUISTER-PLEZIER TE BLIJVEN GEVEN. HEB INMIDDELS EEN DONATIE GEDAAN EN ROEP ALLEN OP OM DIT VOORBEELD TE VOLGEN.

Het kan toch niet zo zijn dat zovele luisteraars die van jullie “”nostalgische muziek” houden daar ineens verstoten van worden. Radio227 is een oase in de woestijn van radio zenders.
Voor elk wat wils maar als je over het algemeen op de kabel zoekt dan is het””doffe ellende””. Alleen Hilversum2 kan af en toe jullie in de verte benaderen; er wordt teveel gesproken ipv muziek gedraaid. Zie dat jullie een bedrag van eur. 380,– hebben ingezameld. Ik heb net 20 eur overgemaakt zodat het een rond bedrag wordt. HOOP dat er nog velen zullen volgen, vooral de middenstanders en bedrijfsleven. Onder hun zullen toch ook liefhebbers zijn van jullie muziek? Nou dank voor de grandioze muziek en al jullie inzet. Ik word echt helemaal duizelig van al die afgezaagde Kerstliedjes die div. andere zenders continu draaien. Jullie doen dat mooi af en toe tussendoor die Good-Oldies.

jullie in deze tijd van het meest afgezaagde kerstrepertoire op de andere zenders een verademing zijn. Wat jullie aan kerstnummers weten op te duikelen is super. Blijf vooral doorgaan met op deze manier programmeren! Fijne Kerstdagen en een gezond, succesvol en muzikaal 2011 !!

ik me elke dag weer doodlach om die grappige ouwe muziek, prachtig!!

Radio 227 was een van de favoriete zenders van mijn moeder. Toen zij 2 weken geleden thuis stervende was, stond de radio heel zacht aan. Ik kon niet geloven wat ik hoorde, Frederique Spigt zong’:’Ga nu maar dood, je ligt hier al zo lang, ga maar vast vooruit’. Het verwoorde precies wat ik dacht, en verder was de muziek nooit storend bij ons verdrietige proces. Heel erg bedankt, jullie zijn goed bezig!

ik er graag naar luister. Staat de hele dag aan

deze zender muziek draait, die nooit en nooit verveelt. hier geldt slechts een woord voor, GEWELDIG.

het prettige en niet vervelende muziek brengt.

..ze geweldige “vergeten” muziek draaien. De muziek ook waar mijn moeder zou van hield. ZO is ze een stukje bij me.

…ik sinds enige tijd in de vut zit en dit de enige zender is die ik de hele dag aan kan hebben zonder enige iritatie, de muziek is lekker ontspannend.

het heerlijke nostalgische muziek brengt waarbij je als het ware alle sores die je evt. hebt even vergeet !Jammer dat je het niet op de gewone radio kunt ontvangen !!

het is een fantastische zender, heel jammer dat die hier niet meer te ontvangen is, het zou dan ook geweldig zijn als radio 227 op de kabel komt.

Eindelijk eens een ander geluid!. Muziek van alle tijd voor de (misschien), iets rijpere luisteraar en gelukkig ook minder gepraat. Enorm blij met deze TOP zender.

er muziek gedraaid wordt met een eigen identiteit dat ik niet op een andere kabelzender kan vinden

het een heerlijke zender is om naar te luisteren.

het 99% goede rustige luister muziek voor ons heel aangenaam vooral muziek die ons aan vroeger herinnert .

227 is onmisbaar we kunnen niet zonder …… geef ons easy listening please ……

ik alleen van de muziek op uw zender kan genieten als ik in Zoetermeer ben. Ik zou ook graag in Medemblik willen luisteren.

Moet even kwijt dat mijn man geen dag zonder radio 227 kan .
Hij is een romanticus en bij het horen van muziek uit de jaren 70 neemt hij me spontaan in zijn armen en dansen we op de muziek.

de meest aansprekende muziek is voor onze leeftijf 40 – 70 jaar en veel non stop zonder reclames.

deze zender muziek uitzendt die niet of nauwelijks op andere zenders te horen is.

…ik houd van de muziek die ze uitzenden.

…dit de muziek is waar ik graag naar luister en ook in de auto graag op Fm zou ontvangen, wat nu niet mogelijk is helaas . het zou `n gemis zijn als ik deze zender niet meer op de kabel zou kunnen onvangen

….deze zender een van de weinige is die een zeer variabel muziekaanbod heeft voor de 60+ers op een zeer verzorgende manier. Hulde voor radio227.

Natuurlijk moet Radio 227 blijven!!!!! Het is de enige zender die bijna altijd leuke muziek uitzendt. Tientallen andere zenders zenden muziek uit voor een jong en modern publiek; daar wordt nauwelijks rekening gehouden met (laat ik zeggen) 40 plussers. Veel succes Radio 227!!!!

…er eindelijk eens goede muziek op de radio is!!!!

fijne nostalgische muziek en weinig gepraat

ik een grote Jim Reeves fan ben.

the best there is, het hoeft niet altijd hard rock te zijn.

wij er dagelijks naar luisteren naar de fijne muziek

het onze favouriete zender is, zonder flauwekul en prachtige muziek waar je bij weg kan dromen. Het is rustige achtergrond muziek maar ook swingende muziek. Kortom: een zender die je niet mag missen en op de kabel hoort

het de enige zender is waar continu van die fantastische/heerlijke zestiger/zeventigerjaren muziek gedraaid wordt.

er lekkere muziek gedraaid wordt en dit ook een breed scala bevat – toppie ga zo door

er geen zender is die zoveel muzieksoorten door elkaar draait, zonder oeverloos geneuzel. Heerlijke muziek uit alle tijden voor alle tijden. Ik wil deze zender ook in Den Bosch

het schitterende easy listening muziek ten gehore brengt. Dit is een must op de kabel!

Ik het heerlijk easy listening muziek vind.

omdat hij niet van de kabel mag; draait muziek waar andere zenders geen aandacht voor hebben, zoals country/indo/ouwe toppers

… 
radio 227 geweldige muziek draait voor een heel breed publiek in onze samenleving, waar andere omroepen het laten afweten,denk vooral aan wat oudere mensen die deze muziek graag horen

een zender is zonder veel geschreeuw en waar men heerlijk naar kan luistern zonder irritatie

ik nu eindelijk eens HEERLIJK ontspannend muziek kan luisteren zonder geblér van dj’s en andere harde muziek !! GEWELDIGE zender !!!!!!!

het de beste radiozender is die ik ken

leuke muziek.

er veel te weinig muziek uit de jaren 50, 60 en 70 te beluisteren is. Alleen radio 5 maar die valt ontzettend in herhaling en is hoofdzakelijk nederlandstalig.

…dit nu net de zender is welke bij onze leeftijd groep past

Vanwege wisseling van aanbieder op onze kabel dacht ik bij het opnieuw instellen SKY-radio, tot dan mijn meest geschikt lijkende zender tijdens werkzaamheden in mijn atelier, en stuitte zo toevallig op 227. Voorheen schakelde ik regelmatig naar het muziekbestand op mijn PC met vn jaren 60 en 70 muziek. Dit vanwege de met grote regelmaat herhalende reclame en soms ook irritante muziek. Tot op vandaag staat mijn radio nog steeds op 227, zonder dat ik de behoefte had terug te grijpen naar mijn PC-muziek. Lekker sfeertje, ongedwongen eerlijk en veelzijdig qua muziek-aanbod. Complimenten!!

Goede muziek,ook jaren 60-70!

…Radio 227 fijne en veelzijdige muziek draait, het is een zender die je lekker de hele dag kan aan hebben staan zonder dat hij ook maar even verveelt en dat kan je helaas niet zeggen van de vele zenders die op de kabel worden aangeboden.

het de allersfijnste muziek is en een hele fijne zender voor veel leeftijden!!!

Radio 227 moet blijven. Het is de enige zender met veel muziek uit mijn jeugd. Waar hoor je nog regelmatig duitse schlagers en franse chansons. Radio 227 staat bij mij thuis de hele dag aan. De special over Jim Reeves geweldig, heerlijke muziek.

Ik wil hem niet alleen op de kabel, maar ook bij de kpn op het interactieve pakket

het is fijne en lekkere muziek en je denkt aan je jeugd en van o ja die plaat was er ook nog, ik luister de hele dag naar radio 227

er fantastische muziek wordt gedraaid

… 
HET ENIGE EN HET BESTE STATION IS MET GOEDE OUDE MUZIEK.

Prima zender met eindelijk een spontane programering van muziek die volgens de huidige netmanagers niet meer rendabel is ! Die top 2000 kennen we nu wel. En ook een verademing is dat er weining bel spelletjes zijn en een rustige presentatie.

… 
L.S., Enige tijd geleden was ik bij een vriendin die Radio 227 op had staan. En zei haar dat dit tenminste leuke muziek was. Maar omdat zij de juiste nummers niet vertelde kon ik de zender op mijn radio niet vinden. Een week geleden heb ik jullie ontdekt en wissel ik de muziek af tussen Classic FM en Radio 227, maar jullie winnen steeds meer terrein…. Enig om die leuke nummers van vroeger te horen.Je zou er notabene weer romantisch van worden…. zei ik nog tegen mijn man. En omdat het leuk is om deze muziek te horen willen wij dat deze zender op de radio blijft!! Trouwens, ook het programma over de restless legs heb ik een gedeelte van gevolgd en het was erg goed. Dus wij wensen jullie nog veel plezier en succes toe bij het samenstellen van deze muziek.

er eindelijk muziek uitgezonden wordt, dat de naam muziek verdient en niet die allesoverheersende oerwoudgeluiden van die drummers en je de zang niet meer kan verstaan door het gedreun. En dat er ook nog Franse en Duitse muziek gedraaid wordt, die je bij de publieke zenders zelden of nooit hoort. Dat is pas genieten!!!

ik nu alleen kan luisteren bij kennissen elders, maar niet kan opvangen met mijn eigen toestel (BOSE!) thuis in Berkel en Rodenrijs! Weet niet waarom!

het de enige zender is die via de kabel de mooiste muziek voor alle leeftijdgroepen zonder steun weet te brengen. Deze zender kan niet gemist worden.

ik de muziekkeuze van deze zender zeer waardeer en omdat het prettig is om naar deze muziek te luisteren wanneer ik gedurende de weekenden in Zoetermeer verblijf.

Ze hele goede muziek draaien, Van de jaren50/60/70. Dat zijn geweldige jaren,Om de gewoone zenders alleen maar house en rapp., dat is niks voor oudere mensen. Zou zeggen hou RADIO 227 in de lucht.

het een radiostation dat je 24 uur per dag aan kan laten staan, of je nu eet, slaapt, visite hebt het maakt niet uit, en het voornaamste is het luisteren ernaar verveelt niet. Geen herrie, geen beat, gewoon muziek. Ik luister nu sinds juni en ben heel blij met jullie.

wij hem eerst gewoon op de radio hadden , elke dag aan; heerlijke muziek! Maar sinds we glasvezelkabel hebben vd KPN, krijg ik hem alleen nog op de computer, en die staat(helaas dus) boven! Dus: zo snel mogelijk op de kabel!!!

er eindelijk na lange tijd weer normale muziek is. Even gedacht dat deze muziek van de aardbodem was verdwenen. Overgebleven slechts heimachine gestomp. Een geschenk dat ik jullie heb gevonden. Derhalve voortgaan met de uitzendingen. Heb vele vrienden op jullie bestaan attent gemaakt.

ik luister nog maar14 dagen naar radio 227, en ik moet zeggen dat ik het een fantastische radio vind.vooral de countryprogrammas vind ik geweldig.ga zo door met jullie programmas.

Ook ik wil jullie bedanken voor alle muziek die ik hoor. Er is voor mij maar EEN zender. Een muziek zender voor elk wat wils. Geen herrie muziek. Weinig reclame wat ik ook waardeer. Ga zo door!

lekkere muziek voor overal bij . ik heb er een snelkoppeling van gemaakt. las erover in maandblad plus.

om dat het lekkere muziek is.zowel voor de indo (komt mijn vrouw weg)en de nederlander, en wij het niet hier op de kabel kunnen krijgen. provincie groningen(hoogezand)

De muziek van nu stelt niets voor alleen maar herrie. Muziek uit de jaren zestig en zeventig is echte muziek

Radio 227 gewoon goed is!

Ik waardeer zeer de gekozen muziek tegenover de anderen (meestal Pop) zenders

ik die liedjes uit mijn jeugd nog zo goed herinner (jaren 30). Bijv. I’m riding down the sunset-trail…..

op deze zender de muziek voor 4e0 plus wordt gedraaid en dat heeft bij mij veel jeugdherinneringen

Muziek die de hele dag “iets met je doet”!!!!

Omdat deze zender zo uniek is voor w.b de diversiteit van muziek. Programma’s als Country & Indisch . . . zomaar naast elkaar op dezelfde zender. Helemaal geweldig. Instrumentaal en Rock . . . het kan niet beter. All my kind of music. Dat is waarom ik vind dat deze zender in heel Nederland te horen moet zijn.

Beste mensen van Radio 227, Geen 227 hier op de kabel, maar gelukkig heb ik nu een nieuwe computer, nieuwe luidsprekers en kan ik opnieuw luisteren zoveel en zolang als ik wil…. Want helaas moest Radio 227 hier van de kabel verdwijnen… Kwaliteit is broos en weerloos en dus mag er geen ruimte zijn voor een prachtzender als 227…. SCHANDE… Dan leggen we maar een verbinding tussen computer en de stereo in de woonkamer. Ga zo door, prachtstation en prachtmensen van 227.

het een station is met: (in deze volgorde) 1) weinig reclame 2) geen geklets 3) prettige muziek

het de enige zender is die muziek levert, waar ik elke dag naar wil luisteren.

Ook ik wil graag mooie en oude muziek beluisteren 7 dagen per week

Omdat ik van rustige muziek houd.

het zulke mooie en gezellige muziek is en weinig gepraat.

dit de zender is die werkelijk muziek speelt die ik heerlijk vind. ga vooral door!!

HET VOOR EEN HEEL GROOT PUBLIEK IS WEL HET GEBRUIKT. EN JE DAAR MUZIEK KAN LUISTEREN DIE ECHT MET MUZIEK TE MAKEN HEEFT.

om dat het lekkere muziek is.zowel voor de indo (komt mijn vrouw weg)en de nederlander, en wij het niet hier op de kabel kunnen krijgen. provincie groningen(hoogezand)

lekkere muziek voor overal bij . ik heb er een snelkoppeling van gemaakt. las erover in maandblad plus.

het een zender is met gezellige en ongecompliceerde muziek en zonder eindeloos geklets.

Ik er iedere dag naar luister,rustige muziek! Hoop ook dat het op de autoradio te ontvangen is,landelijk!

Nou gewoon omdat het heerlijke muziek is,heb naar heel veel verschillende radiostations geluistert. Daar zit een verschrikkelijke sleur in,dit station is gewoon perfect,kan niet anders zeggen ga vooral zo door!!!

er vooral rustige muziek wordt gedraaid voor oudere mensen maar soms ook wel een ouder rocknummer.En vooral niet van die discjockey’s die zichzelf erg grappig vinden.

Radio 227 is een heerlijke zender om altijd aan te hebben staan. Rustige muziek, die ook heel geschikt is om als achtergrond te hebben in restaurants en grand café’s. Geen schreeuwerige reclames tussendoor en een rustige presentatorstem. Het is een superzender voor de wat oudere inwoners en ik zou graag zien dat deze zender in alle verzorgingshuizen en verpleeghuizen op de kabel te ontvangen is. Daarvoor moet hij op de kabel!

de muziek goed past bij bij mensen van mijn generatie. Heerlijke nostalgie in de muziekkeuze, ik vind het een top zender en vind dat onze generatie ook recht heeft op een zender. Mijn leeftijd is 60 jaar en op andere zenders vind ik niet veel van mijn gading, dus 227 moet blijven, groetjes Doortje

er dan eindelijk weer eens naar gevarieerde en goede muziek geluisterd kan worden. Radio 2 is ook lang al niet meer wat het geweest is! Wel zou mijn tip zijn om de reclamespotjes en de presentatoren weg te laten. Alle goede bedoelingen ten spijt. Continu muziek zonder ‘gewauwel’ met ieder uur nieuws, dat is mijn ideale zender. Ideetje: laat luisteraars via de website hun eigen ‘uurtje’ muziek samenstellen.

…i
k het heerlijke, ontspannende muziek vind. Eenheidsworst heben we al genoeg op de kabel. Nu 227!

Ik ben alleenstaande en heb veel steun aan radio227. jammer dat hij niet via de ether is te ontvangen,dan kon ik hem ook op mijn autoradio horen. Hij staat aan op 227 van smorgens tot in de avond. Radio 227 moet op de kabel blijven….!

zij de mooiste oude nummers draaien aller tijden

dit mijn favoriete station is

ik hier zo van kan genieten, echte mooie muziek, vooral de muziek van Jim Reeves, geweldig mooi.

Gezellige en goede muziek!!!! Dat willen we en geen rampstamp gedoe.

Radio 227 voldoet duidelijk aan een behoefte waar andere radio-station falen. Bijv. Radio 2 heeft na jarenlange uitzendingen plotseling de uitzendingen van het “Steenen Tijdperk” gestopt en ik heb zelf aan dat progamma meegewerkt vanaf 1978 tot 2001 nog met Jan Steeman en Koop Geersing. Radio 5 zou dan z.g. Radio 2 moeten vervangen nou dat lukt wel gedeeltelijk maar ze houden er een soort boycot op na tegen de Rolling Stones, The Merseybeats, slechts 1 plaat van The Kinks draaien ze maar, ook Bob Dylan, Donovan wordt nooit gedraaid. Radio 227 is het enige radiostation dat nog steeds Country & Westen progamma’s uit blijft zenden zo breed mogelijke muziekstijlen en dat wordt door vele Country fans en fans van Country pop op prijs gesteld. Kortom Radio 227 vult het gat op dat andere radiostations laten vallen en ze krijgen nooit geen subsidie. Dus Radio 227 moet meer gesteund worden. Dat kunnen wij wel doen met bijv. onze website: www.tijdvoorteenagers.nl en collega’s met een soort zelfde website. Het leuke is dat een collega website van ons Radio 227 en TVT heeft gekozen tot de websites van de maand. Een groot kompliment waar men gerust trots op kan zijn! Het zou ook mooi zijn als men Radio 227 bij in de auto of eventueel op de middengolf kon ontvangen of via de FM band. Bij Radio 227 hoor je tenminste je favoriete muziek die bij andere stations niet gedraaid worden. Rolling Stones fans, Kinks fans, Scorpions, Dave Clark Five Fans, Brian Poole and the Tremeloes fans, fans van Indo-Rock, C & W easy listening zitten prima bij Radio 227.Hulde aan Radio 227 het station waar goede muziek in zit!
Bert Bossink (Muziekhistoricus)

227 aandacht besteedt aan diverse muziekstijlen en zich onderscheid van de meeste radiozenders door niet alleen de bekende, maar ook de minder bekende nummers van artiesten te laten horen. Ik beluister nu noodgedwongen 227 via internet, omdat Ziggo weigert 227 nog langer via de kabel te laten horen.

nog niets gehoord maar lijkt me leuk (Anna uit Rome)

Omdat er stomweg doodgewoon goede rock and roll muziek gedraaid wordt. Deze muziek moet in leven gehouden worden!

Het is de enige zender die muziek van de afgelopen halve eeuw draait. Wanneer komt het in de ether?

…dit de enige zender is die vele soorten muziek in vele talen (niet alleen het Engels of Nederlands), genres en tijdsperiodes uitzendt zonder veel geschreeuw of reklames. Je kunt er de hele dag naar luisteren zonder je te ergeren. Easy listening.

het gewoon lekkere relaxe muziek is zonder veel geklets,alleen jammer dat ik het niet in de auto kan luisteren

wij hem eerst gewoon op de radio hadden , elke dag aan; heerlijke muziek! Maar sinds we glasvezelkabel hebben vd KPN, krijg ik hem alleen nog op de computer, en die staat(helaas dus) boven! Dus: zo snel mogelijk op de kabel!!!

het een radiostation dat je 24 uur per dag aan kan laten staan, of je nu eet, slaapt, visite hebt het maakt niet uit, en het voornaamste is het luisteren ernaar verveelt niet. Geen herrie, geen beat, gewoon muziek. Ik luister nu sinds juni en ben heel blij met jullie.

…ze hele goede muziek draaien, Van de jaren50/60/70. Dat zijn geweldige jaren, op de gewone zenders alleen maar house en rap, dat is niks voor oudere mensen. Zou zeggen hou RADIO 227 in de lucht.

ik de muziekkeuze van deze zender zeer waardeer en omdat het prettig is om naar deze muziek te luisteren wanneer ik gedurende de weekenden in Zoetermeer verblijf.

het de enige zender is die via de kabel de mooiste muziek voor alle leeftijdgroepen zonder steun weet te brengen. Deze zender kan niet gemist worden.

Simpel : wij beluisteren geen andere zender.

Radio 227 volgens mij de enige zender is met ( denk ik toch ) een variatie aan muziekgenres die ik nog nergens heb kunnen beluisteren gedurende een hele dag op één station. Succes met de aktie.

Eindelijk een zender die met iedereen, wat muziekkeuze betreft, rekening houdt. Allerhande genres komen voorbij. GA ZO DOOR

ik er al jaren vele uren naar luister

…de programmering, muziek en presentatie al jaren bewezen hebben zeer veel luisteraars te boeien…………………..

…dat het mijn ideale zender is. Heerlijke muziek en af en toe het nieuws

…ik dit een prachtige zender vind en geweldige muziek

…het op deze zender gaat om de muziek in al zijn diversiteiten en niet om de ego’s van de dj’s zoals op vele andere zenders. Die horen zichzelf liever praten en staat de muziek op de tweede plaats. Als je op radio 227 de dj’s al hoort, dan is de informatie die ze geven altijd muziek gerelateerd. Goede achtergrondinformatie, een stukje muziek geschiedenis die ook voor de jongere generatie zeer leerzaam is.

Vanmorgen ontdekte ik radio 227 en ik word zo vrolijk van jullie zender! Nooit geweten dat jullie bestonden!

Radio 227 een zender is die je een hele dag kunt beluisteren en die wij niet moe worden , geen gezeur van een dj en prachtige muziek.

…I Love your station – have the internet on all day long – living in the USA it is very special – especially when I hear all the dutch artist . Moved here in ’73 and love to hear what I grew up with. thank you!

wij het heerlijk vinden,om naar muziek te luisteren,zonder de permanente beat die vaak op de publieke zenders te horen is,in het kader van het pluggen van een of andere artiest die bij de presentator geliefd is.Bij 227 is muziek weer en aangename verzameling van klanken ! Het ligt natuurlijk ook aan ieders smaak, maar 227 komt het dichts bij onze smaak! Succes

Radio227 in een verfrissend format, goede muziek van alle tijden geeft en omdat de tijd werkelijk wordt gebruikt voor muziek. Dat zakelijk gebracht nieuws in het kort ook geboden wordt doet daar geen afbreuk aan. Je blijft op de hoogte en kunt lekker verder luisteren naar MUZIEK

…ik de hele dag naar radio227 luister vanwege de goede muziek

echte muziek moet! Prachtig en mooi door Radio 227 wordt uitgezonden, vooral in de jaren sixties Sinatra. M.Monro,T.Bennet enz. en waarbij er geen zenuwlijders de uitzending verzieken met gesprekken. Met jullie muziek maak ik met plezier de hele dag schoon, kook en bak ik. GRAAG RADIO 227 OP DE KABEL

Muziek moet altijd op de radio, dat vind ik acceptabel, dus 227 moet van mij op de kabel

ik dagelijks veel plezier beleef aan de muziek die Radio 227 uitzend. Veel goede muziek, weinig reklame, en geen oeverloos gezwam van disckjockeys! Jammer dat ik Radio 227 niet in de auto kan ontvangen!!!

de ten gehore gebrachte muziek bij mij rustgevend werkt. Daarnaast kan ik nog eens aangenaam worden verrast met een heel bijzondere ‘golden oldie’ of een voor mij totaal onbekende coverversie van een grote hit. Daar kan ik dan een beetje blij van worden. Graag zou ik willen dat die blije momenten voor mij behouden kunnen blijven.

ik ook weleens wat anders wil op de radio in de provincie groningen

…het voor ouderen een grote uitkomst is, met rustige muziek. We hopen voor Uw begrip.

Sinds ik naar radio 227 luister (en dat is al lang) geniet ik de hele dag en avond van mooie muziek. Die schreeuwerige andere ned. zenders zijn niet om aan te horen.

De muziek mij aanspreekt!

De zender is die hier letterlijk dag en nacht aan staat!!!

ik nu alleen kan luisteren bij kennissen elders, maar niet kan opvangen met mijn eigen toestel (BOSE!) thuis in Berkel en Rodenrijs! Weet niet waarom!

Deze zender staat de hele dag te spelen bij ons,omdat het rustige muziek is.

De muziek is zeer gevarieerd. Geen presentatoren die zichzelf belangrijker vinden dan het programma dat zij presenteren.

Eindelijk een rustige zender zonder een hoop geblër/reklame een soort arbeidsvitamine helaas nog niet op de kabel in Veldhoven

…ik de muziekkeuze fantastisch vind!

Op alle radio kanalen die in de auto zijn te ontvangen, is alleen disco lawaai te horen, gepresenteerd door opgewonden presentatoren. Laat er minstens één station zijn dat gevarieerde melodieuze muziek, zonder teveel geklets, brengt. Radio 227 vast in het zadel op de kabel!

het muziek is voor iedereen

…het als enige zender een breed ouder publiek laat genieten van alle stijlen muziek. Voor mij geweldig zelf een groot oude stijl jazz liefhebber. wordt geweldig aandacht aanbesteed. 227 stond op van smorgens vroeg tot in de avond, en dan zijn we zogenaamd geen doelgroep. Sucses gewenst.

wij de muziek goed vinden (gevarieerd) vooral de country en indische muziek!

de muziek die gedraaid wordt stamt uit de periode dat ik jong was. er veel easy listening muziek gedraaid wordt. de programma”s zeer afwisselend zijn. er weinig tussendoor gekletst wordt.

De beste muzikale zender van Nederland dient op de kabel te blijven.

Ik vind het meer dan noodzakelijk dat Radio 227 op de kabel blijft. Hierdoor kan het hele land bereikt worden met deze heerlijke easy listening music. Vooral de muziek waar ik zo van hou op de woensdagavond het programma Swing It Out. Deze muziek hoor je op geen enkel radiostation en blijft in de muziekwereld een ondergeschoven kindje. Bravo radio 227 dat jullie deze muziek toch willen brengen Ga zo door.

….er nergens een zender meer te vinden is die Kwalitatieve Adorabele Beschaafde Elegante Leuke muziek the ether instuurt Daarom MOET Radio 227 op de KABEL blijven. 17 aug 2010 21.30

er geen gezelliger ,radiozender bestaat, die hele gezinnen weten te vermaken, jong en oudmet alle soorten muziek, je kunt het zo gek niet bedenken,waar je zonder enige moeite een plaatje aan kunt vragen voor bijzondere gelegenheden,dat kun je bij veronica,of welke zender dan ook niet, radio 227 is een radiozender met karakter,met disjockey,s met karakter waar ieder mens telt, en dat is zeer belangrijk.

Mijn man en ik genieten elke dag van de fijne muziek die jullie draaien. Alle genres komen aan bod in een wisselend progamma. Zelfs als ik achter de p.c. zit staat hij aan. Het zou erg triest zijn als dit ging verdwijnen! Hulde aan alle medewerkers.

dit een fantastische zender is voor 50+ luisteraars! Grote teleurstelling dat 227 zomaar van de kabel is verwijderd. Dus SVP 227 terug op de kabel!!!!!!!!!

DE ENIGE ZENDER DIE MUZIEK UITZEND WAT TE VERSTAAN IS EN MELODIE IN ZIT.

…het heel gevarieerd is zowel de soort muziek als de jaren; ik hoop dat het blijft want ik luister veel.

Eindelijk een zender zonder te veel OH, massieve reclameblokken, z.g. grappige reporters of omroepers. De muziek is easy en voor ieder wat wils. Ga zo door

omdat dit de zender is naar mijn hart en van mijn vrouw! Het is de leukste, de fijnste en de mooiste zender met geweldige muziekl

voor mij een geweldige muziekzender is met een goede country muziek onderdeel. (onmisbaar)

de radiozender Arrow Classic Rock (helaas) niet meer in de lucht is en radio 227 voor mij muziek met herinneringen draait

…het gezellige muziek brengt zonder geschreeuw

…het de enige zender is in Nederland die mijn muziek uitzendt

het een lange en ononderbroken muzikale wandeling is door Memory Lane van de popmuziek en daarmee behoort Radio 227 tot de hoeder van het muzikaal cultureel rockerfgoed vanaf de jaren 50.

Rustige achtergrondmuziek met muziek uit vergeten jaren die nog steeds gewaardeerd worden. Vooral ’s avonds heerlijk om er een boek bij te lezen of om op je computer bezig te zijn. Door blijven gaan, mijn steun hebben jullie.

Radio 227 voldoet met zijn programma-opzet en muziekaanbod aan een grote behoefte bij de 60 plussers. Het is een zender waar veel en graag naar wordt geluisterd.

de muziek zeer gevarieerd is geen of weinig reclame

ik eindelijk gewoon naar bewezen smaakvolle muziek kan luisteren en zonder om de haverklap storende reclame boodschappen of ‘gezellige’ interviewtjes.

er tenminste muziek gedraaid wordt, dat muziek mag heten en niet het nieuwe gebonk waar je gestoord van wordt door allerlei bandjes die denken dat ze kunnen zingen en niet te verstaan zijn door de begeleiding. Wat is er mis met de fijne muziek uit de jaren 50, 60 en 70? die bij de publieke omroepen nooit te horen zijn, zoals Doris Day, the Inkspots, the BeeGee’s, Frank Sinatra, Dean Martin, Danny Kaye en over de Franse chanson’s zal ik maar zwijgen, en dit is maar een fractie van het totale aanbod uit die tijd.

Dit radiostation brengt welluidende, gevarieerde populaire muziek op een prettige, deskundige en aangename manier voor iedereen en gepresenteerd zonder bijgeluiden zoals overdadige reclame of andere opringerige dissonnanten. Een verademing in de ether ……

…wij genieten van de muziekkeuze, iedere dag weer! Er is geen vergelijkbare radiozender. Daarom moet 227 op de kabel worden behouden.

er heerlijke luister muziek gedraaid wordt.

ik heel erg vrolijk wordt van de muziek die gedraaid wordt. Heerlijk om juist veel “vergeten” nummers weer te horen. Bovendien muziek die je op geen enkele andere zender hoort. Fantastisch…ga zo door !!!! Jammer dat er geen playlist te zien is.

dit naar mijn mening de enige zender is die de gehele dag heerlijke “luisterbare” muziek uitzendt. Dit in tegenstelling tot de overige nederlandse zenders met die walgelijke “boenke-boenke-boenke”muziek.

geen straal jager muziek, (veel succes)

Ik heb niets anders opstaan dan Radio 227, daar is altijd sfeervolle muziek waar ik me prettig bij voel

Radio 227 heerlijke, gevarieerde muziek draait en wij met plezier luisteren. Deze zender moet blijven!

omdat het echte muziek is, vandaag de dag is de muziek het grootste deel gebler, dus Radio 227 moet blijven

het mij heel veel luisterplezier geeft met veel herinneringen uit bijzonder prettige tijden

…ik het een zender vindt die wat muziek betreft uniek is, GEEN enkele andere zender zendt deze muziek uit, tevens zou ik de Kabelaars dringend willen verzoeken om Radio 227 zonder kosten door te geven ook weer in brabant en de overige gebieden waar Radio 227 nog steeds niet te ontvangen is. Ik hoop van ganser harte dat de kabelaars Radio 227 binnen enkele maanden gratis landelijk gaan doorgeven.

…ik het simpelweg heerlijke luistermuziek vind.

Helaas, deze zender is bij mij al van de kabel af. Het is huilen met de andere zenders. Zenders met hedendaagse herrie en luidschreeuwende discjockey’s zijn er genoeg. Radio 227 was een verademing en heerlijk om de hele dag naar te luisteren. Mijn CD’s brengen nu het Radio 227 gevoel terug.

dit één van de betere radio-zenders van Nederland is

Heerlijke muziek, veel van vroeger, LEKKER !!!

Ik ben 83 jaar en heb deze zender DE HELE DAG aan staan, geweldige muziek van vroeger !!!! Deze zender MOET wat mij betreft op de kabel blijven !!!!!

wij genieten al 2 weken van jullie muziek, wij passen op bij onze kinderen in Malden, heerlijk dixieland, jazz en muziek uit onze tijd helaas is dit in Medemblik nog niet mogelijk om jullie te ontvangen alleen via internet

…MUZIEK MET MELODIE IPV GETTOGESTAMP

…ik radio 227 op de kabel wil krijgen,omdat ik nu alleen via internet kan luisteren en niet via mijn mooie geluidsapparaatuur. Op alle momenten muziek naar mijn hart en op alle radiozenders zoiets niet te vinden.

…het de enige zender is in Nederland, waar je nog echte muziek hoort. Geen gebonk, geschreeuw, flauwe grappen, maar muziek waar je dag en nacht naar kan luisteren. Dus radio227 terug op de kabel!!!!!!

Ze te gekke muziek spelen voor iedereen!

Een leuke zender. Vooral de muziek uit vroegere jaren doet ons goed. Er zijn weinig zenders die ons aanspreken. Het is meestal muziek voor de jongere luisteraar. Wij zijn liefhebber van dixielandmuziek en die hoor je bijna nooit. Is het niet mogelijk om er een speciaal uur voor in te richten. Vele luisteraars zullen u dankbaar zijn.

Het enige radiostation is dat behoorlijke goede muziek kan brengen. Zonder subsidies moet dit radiostation helaas tegen de stroom roeien. Het radiostation dient niet alleen op de kabel, maar ook op FM te zijn ontvangen.

Kwaliteitszender – toppie – zeer goed – een echte (gelukkig he he) Nederlandse zender en die stomme reclames…echte noodzakelijkelijke reclame hoor ik graag, wat het moge zijn. Hippe zenders zijn er genoeg 13 in een dozijn, allemaal! Ik doe veel aan streaming en download veel muziek, MP3 format op een bandrecorder en DATrecorder..die zijn zeer schaars (studio DAT) dus ik steun jullie bij deze groeten en houd vol!

…deze zender elke morgen zorgt voor een heel goed humeur. Mijn man en ik dansen regelmatig op nummers uit vervlogen jaren. Geen andere zender geeft dat gevoel. Heel veel emoties, elke dag weer die herkenning.

T’is zo heerlijk je onder te dompelen in een sfeer van happinez welke door deze easy listening diversiteit in je wakker wordt gemaakt. Jullie moeten blijven en doorgaan op de kabel. Hoort zegt het voort……

… het elke dag weer een genot is om naar te luisteren. doorgaan a.u.b!!!!

Mijn vrouw en ik zijn nu de 60 zijn gepasseerd en we nog steeds warme gevoelens krijgen bij het beluisteren van de zeer gevarieerde muziek welke jullie draaien. “KEEP UP THE GOOD WORK -MUSIC-” Bovendien wordt er niet zoveel onderbroken door reclames en nutteloze gespreken. We hopen met deze steun betuiging jullie en ons te hebben geholpen.

Wij luisteren iedere dag de gehele naar Uw geweldige veelzijdige repertoire

Een fantastische radiozender met heerlijke gevarieerde muziek en weinig geklets. Deze zender staat hier in Brabant al heel lang op de kabel en dit behoort zo te blijven ! Blijf aub de heerlijke muziek uit de vorige eeuw uitzenden.

…het geweldige muziek uitzendt (meestal); alleen op pc luisteren is niks voor mij! daarom graag op de kabel!!!

RADIO 227 DE HELE DAG HEERLIJKE MUZIEK UITZENDT

1) het een rustpunt is in de hektiek van elke dag 2) ook oudere muziek een plaatsje geeft waardoor het niet vergeten wordt 3) Veel stijlen de ruimte biedt 4) mijn persoonlijke herinneringen steeds weer raakt met de nummers uit mijn jeugd en later 5) nauwelijks reclame(blokken) kent, wat een verademing 6) geen hyper/ueber-actieve DJ”s heeft ofwel om met een bijbelse spreuk te besluiten ONDERZOEK ALLES, MAAR BEHOUD ALLEEN HET GOEDE dus 227 moet blijven

Het is een leuke zender. Goede muziek keuze. Rustige luister muziek. Ook voor de wat oudere luisteraar. Ga zo door.

deze ‘no-nonsense’ zender volledig voldoet aan ons verwachtingspatroon van een radiozender. Uitstekende, gevarieerde, muziek uit alle windstreken en uit tijden die ons persoonlijk aanspreken. Muziek die ervoor zorgt dat er herinneringen bovenkomen die allang vergeten waren. Muziek die uitgezocht en gepresenteerd wordt door kenners die met liefde en niet aflatend enthousiasme heerlijke uren verzorgen, elke dag weer. Zoiets kan en mag niet verloren gaan.

wij dagelijks genieten van al die mooie, rustige, gevarieerde muziek. Zelfs uit Indonesie! RADIO227 MOET BLIJVEN BESTAAN!

Bedankt voor de muziek die ik hier elke dag in Rijswijk (ZH) kan beluisteren. Vooral de Franse Muziek is een genot voor het oor, mede doordat deze op andere stations niet meer wordt gedraaid, chapeau! Ter ondersteuning hiervan heb ik mij uiteraard aangemeld als donateur en € 25,- overgemaakt.

wij met plezier luisteren naar deze zender De hele dag is er goede muziek.

…ik op geen enkele andere zender op de kabel deze muziek kan beluisteren. Vooral programma’s met Indorock en Nederlandse bandjes uit de jaren zestig

Radio 227 het enige station is in Nederland, die muziek draait van de jaren 60 en 50 en ouder. 24 uur per dag en zeven dagen per week. Radio 227 staat de hele dag aan, anders moet ik luisteren naar hedendaagse muziek en daar heb ik geen link mee!!!!

een geweldige zender vindt de beste van nederland we kunnen er eindeloos van genieten

ik het belangrijk vindt dat er voor álle leeftijdsgroepen in Nederland muziek naar hún keuze is.

nú de oudere generaties eens aan de beurt zijn om te kunnen genieten van hun favoriete muziek. De verdeling voor jongeren versus ouderen in de muziekkeuze is totaal niet eerlijk verdeeld.

dit de énige zender voor 50-plussers is met hún muziek. Voor de jongere generaties is er al meer dan voldoende. En omdat Nederland alsmaar meer vergrijst is 1 zender voor hen toch niet te veel dacht ik.

je kunt het zo gek niet verzinnen van alles en nog wat zit op de kabel: 10 x hetzelfde geluid. Alstubieft nu eens wat anders. b.v. 227. Wie houdt het tegen. Je hoeft niet lang na te denken. Als je een miljoen op tafel legt dan nog hebben ze bezwaren. Succes verder.

Er is geen betere

Het de enige zender met heerlijke afwisselende allround muziek is die niet om de 10 minuten onderbroken wordt door irritante commercials.

Echt muziek van vroeger, want dat vondt ik toch veel leuker dan de muziek van nu. En het is gevarieerd ik heb deze zender heel vaak aan staan erg gezellig!

…het veelzijdig en afwisselend is en ik er graag naar luister

Radio 227, lekkere muziek voor de ouderen en de oudere jongeren echter net weer anders dan radio nostalgia. Op de kabel ermee!!!!!!

JA IK LUISTER NAAR RADIO 227 OMDAT HET DE LEKKERSTE MUZIEK BRENGT. iK DOE REGELMATIG EEN VERZOEKJE PER MAIL EN IK KRIJG ALTIJD ANTWOORD. ALS HET NIET PAST IN HET FORMAT HOOR IK HET OOK EN ALS HET EEN TE LANG NUMMER IS EVENEENS. U BEGRIJPT HET AL, IK LUISTER VIA INTERNET. MAAR IK ZOU DE KABELGEBRUIKERS WILLEN ADVISEREN HUN KABELMAATSCHAPPIJ TE BENADEREN OMDAT JE BETAALT VOOR KABELRADIO EN DAT ZE NIET MOETEN GAAN SNOEPEN VAN 2 WALLETJES, VROEGER BETAALDE IK HET IN HAARLEM!

Ik kan jullie alleen nog ontvangen via internet ontvangen en zeker zoals vanavond naar de 60e jaren te luisteren Shocking Blue hoorde ik net . Nu earth wind and fire ga zo door – I love you!

het station zeer gevarieerde muziek draait, die nergens anders te horen is. Het gekozen format staat gelukkig niet toe dat er schreeuwerige muziek gedraaid wordt, maar uitsluitend aangename gevarieerde nummers. Van alles komt voorbij, oud, recent, instrumentaal, covers, songs in alle talen, te veel om op te noemen. Heel veel non-stop muziek en af en toe gemotiveerde presentatoren die het hoorbaar leuk vinden om te doen. Een station dat de luisteraar betrekt bij zijn uitzendingen en erg veel plezier aan vele mensen brengt. Kom op kabelaars, niet moeilijk doen en geef Radio227 belangeloos door!

wij de hele dag deze zender op hebben staan. Zeer gevarieerde muziek gespeeld wordt.

…..heerlijke fijne rustige muziek..

…het gewoon een recht is om mijn oren iets te geven waar ze lekker op trillen.

Uitstekende muziek, goed gedoseerd!

de muziekkeuze zo verrassend/bijzonder is.

…omdat ik de muziek heel erg prettig vind. Gezellig en nostalgisch.

het de enige fatsoenlijke radiozender is die (non) stop zeer goede oude muziek draait voor een breedt publiek. We missen je op de kabel (Bergen op Zoom). Ga door!!

…ik het een leuke zender vind, altijd gevarieerde muziek (gelukkig ook country) want dat is mijn favorite muziek, en er wordt niet teveel reclame uitgezonden. Daarom moet Radio 227 op de kabel blijven. Succes mensen van Radio 227.

…het de enige zender is zonder geneuzel tussendoor. het is nu zondagmiddag en ik zit zo te genieten van de muziek ik ben dan wel de doelgroep en vvan mij mag die mijnheer elke zondagmiddag zijn geweldige muziek keuze ten gehore brengen !!!!!

Waarom niet op de kabel? Er zitten genoeg zenders op de kabel waar men niets mee doet. Alleen maar geklets door de muziek heen. Ik luister wel niet veel naar de radio, ik zet liever mijn eigen muziek op. Maar zo nu en dan dan luister ik toch naar deze zender.

ik hem altijd gehad heb .en nu niet meer maar wel erg mis hopend dat hij weer snel terug is

…dit een zender betreft die fantastische en gevarieerde muziek ten gehoren brengt, en niet van die heden daagse rommel, en hier dan ook dagelijks aanstaat.

dit de enige zender is waar je liedjes hoort die allang waren vergeten, en het is voor elk wat wils.

Alleen op 227 muziek uit de jaren 30 t/m 60 te horen is zonder onderbreking

…omdat ze heerlijke muziek uitzenden en niet alleen muziek voor 16 jarigen

dit eindelijk een zender is die alles wat oud is niet ook persé verouderd vindt!

…omdat hier in huis radio 227 uitsluitend via de kabel is te ontvangen. Jammer dat deze niet in de auto te beluisteren is.

…dit de enige zender is die zonder te veel g.o.h. de meest gevarieerde en nostalgische muziek ten gehore brengt. Deze zender moet beslist zo doorgaan.

…er heel vaak hele fijne muziek wordt gedraaid, alsof mn eigen mp3 speler aanstaat, maar helaas zitten er zo nu en dan gilplaten tussen van bepaalde zangeressen die echt niet op deze zender thuishoren

…DIT DE ENIGE ZENDER IS WAAR IK DE HELE DAG NAAR KAN LUISTEREN

BIJ ALLES WAT IK DOE!!!!!!

Radio 227 moet behouden en uitgebreid worden op ALLE kabel en KPN net omdat het muziek uitzend wat voor niemand NOOIT verveeld Ziggo is er mee gestopt WAAROM in hemelsnaam???? Ze hadden zo’n schreeuw zender er af moeten halen daar zijn er al meer dan genoeg van maar nee er komen er helaas nog meer bij

Het is een waanzinning aangename zender. Goede muziek, afwisselend en van vele markten thuis. Deze zender moet blijven en alle groeikansen moeten benut worden.

…er maar één kanaal is dat muziek uit lang vervlogen tijden laat horen. Het is een compleet ander geluid dan al te horen op andere kanalen en ik zou het unieke geluid voor geen goud willen missen

Er geen ander radiostation is die dit soort muziek uitzendt.

…zo’n zender gewoon niet mag ontbreken. Een groter publiek moet hier naar kunnen luisteren. Kop op.

Ik ben echt verrast over het brede aanbod en variatie in muzieksoorten. Hierbij nog een steunbetuiging. Iik zelf maakt van alle oude banden nog een aanvaarbare digitale opname. Voor mij blijven de analoge opnames naast de digitale het meeste fonetisch beste klinken (analoog heeft immers het grootste oplossend vermogen)

sinds de tijd dat radio 227 nog op de middengolf was luister ik al als joggie op mijn kleine radiootje op de steiger. Hilversum 3 was er nog niet (radio3). Ik heb al een hele boel mooie muziek van radio 227 gedownload en ik heb alles nu gedigitaliseerd (add) kwaliteit in mijn kleine thuisstudiootje. Ik heb nog een studio open reel rec. 26cm. Ik draai 76c.m. ik steun julli bij deze! Houd vol, ik ben een geluidsjager..

Wat gezellig om een nieuwsbrief te mogen ontvangen met wat meer bijzonderheden over de achtergrond van radio 227!

Ik geniet elke dag van uw uitzending: afgelopen zaterdag had ik mijn vriendin uit Arcen (Nrd Limburg) hier en heb ik de hele dag uw zender aan gehad. Ook de volgende morgen, terwijl ik anders altijd Jacques Klöters op heb, had ik radio 227 aan staan en dat beviel héél goed! Uw muziek is zo gevariëerd en precies DE easy listening die Pim Jacobs vroeger ook had. Alleen heeft hij toen nooit een zender in de lucht kunnen krijgen.

Heel hartelijk bedankt en….GA ZO DOOR!

Hallo mensen in de studio, ik luister iedere dag naar jullie progama daar zijn momenten dat er muziek voor bij komt die mij doen denken aan mijn overleden vader het is een heerlijke zender om naar te luisteren dit mag niet verdwijnen.

Haalt me uit een dip. Heb spierreuma; doe mijn oefeningen op de maat van de muziek. Nostalgisch Zing mee etc. etc.

Vroeger !! Toen ik nog werkte ( vut ) was ik erg blij als ik bij jullie in de buurt was. En erg fijn dat ik dan naar de radio 227 kon luisteren. Maar wees niet bang als ik nu achter mijn P.C. zit ( en dat is heel veel ) luister ik uitsluitend naar radio 227. Daarom wil ik dat radio 227 op de kabel behouden blijft,ook voor alle chauffeurs, alle weggebruikers en wat dacht je van alle luisterlaars in de regio. Kom op zeg !!! er zijn toch heel veel meer slechtere zenders. Jongens,Meiden, Dames en Heren dit gaat goed komen. sterkte succes en de groetjes.

…ik het een fijne zender vind met heerlijke luister muziek presentatoren hebben een goede radio stem,rustig voor het eerst gehoord bij de buren , zondag heel de dag geluisterd prachtig.

…dit een geweldige zender is met een prachtige muziekkeuze. De afwisseling en de diversiteit is erg groot. Ook de uurtjes op zondag die gepresenteerd worden zijn erg leuk om naar te luisteren. Lekkere rustige en relaxste muziek….de enige muziekzender met z’n geweldige muziek. Hij staat hier dan ook van ’s morgens tot ’s avonds op!!

…ik het mis..en altijd er naar wil luisteren..omdat er hele goede muziek op is…groetjes

…het een van de weinige stations is die zonder onophoudelijk gelul, heerlijke muziek draait. Met heel veel diversiteit. Beetje country, beetje oud werk, beetje crooners. Heerlijk!!

…ik enorm geniet van de muziek die mij steeds weer terug brengt naar een tijd die ik niet wil vergeten

….de muziek die er gedraaid wordt heel veel mensen een groot plezier doet omdat het nog echte muziek is. Hier kan je van genieten, de tegenwoordige muziek, die via veel andere zenders wordt gepresenteerd, kan je meestal maar het best wegdraaien.

…bij het herindelen per 1/7 van de stations kwam ik uw zender tegen geweldig wat een fijne muziek. geen geschreeuw of jingels tussen de muziek door en wat een verscheidenheid aan muziek.ik hoop hiermee een steuntje in de rug te geven succes.

…het echt muziek is, beter dan tegenwoordig, dat muziek moet terug komen, dan komt de gezellig heid terug, en hopelijk de jeugd, weer beter dan nu.

…het een heel leuke zender is, met veel goede muziek uit vroegere jaren. veel beter dan het tegenwoordige gebonk dat uit de auto’s klinkt. Ik denk dan bijv. aan de Platters, Fats Domino, Ray Orbison e.d. Dus radio 227 moet op de kabel blijven.

…wij het een gezellig programma vinden en ook voor ons ouderen leuk is

…ik erg veel plezier aan heb, heerlijke en geen schreeuwerige muziek

…er een goede mix is van : muziek uit de jaren 50 en 60. country hollands / duits Veel van deze muziek is niet meer te vinden op de huidige zenders. Luister ook veel naar WDR 4.

…het altijd supergoede muziek is, en de djs goede programma’s maken.

….heerlijke muziek ,nostalgie,ik geniet er van. Radio 227 mag niet verdwijnen omdat er heel veel muziek van vroeger gedraaid wordt en daar kan je heel erg van genieten.Vooral country ben ik helemaal gek op.

…ik zelf wil kunnen kiezen

…ze gevarieerd programma brengen waar je met een goed gevoel en genoegen naar luisterd.

…radio 227 wordt verzorgd door enthousiaste mensen die vrijwillig en vol overgave elke keer weer de luisteraars fijne uren bezorgen. niks dure DJ,s,niks dik betaalde bekende nederlanders. radio 227 moet daarvoor juist worden beloond en niet gestraft. ook moet radio 227 blijven voor al die luisteraars die elke dag veel plezier beleven aan die fijne muziek. il ben een fervent liefhebber van detetives op t.v.maar het geluid van de t.v. staat heel zacht want ik wil radio 227 niet missen. ik ben dus een van de velen die zegt, RADIO 227 MOET BLIJVEN !!!!!!

…dat een aanvulling is op de hedendaagse herrieen dat dit station gewoon fijne muziek draait waarbij je weer energie krijgt. Niet teveel praat programma’s , als ik dat wil horen stem ik wel af op radio 1 of zo.

Ja ik wil het niet alleen het moet blijven. Mijn vrouw heeft het achtergrond muziek terwijl ze moet de computer bezig is Zij heeft een rechtzijdige verlamming en afasie. Voor haar is het een fantastische afleiding zonder gezwam en met heel mooie muziek.

Afwisselende muziek. Bijna nooit twee keer hetzelfde op één dag. Iets te veel Nederlandse muziek. Met name de muziek die ik vandaag weer hoorde zoals,Marieke Marieke (Gerard Maasakkers) en Ananas (Drs.P) zal veel luisteraars snel een andere zender doen opzoeken en dan duurt het weer even voordat ze opnieuw afstemmen op 227. Maar goed, smaken verschillen. Gelukkig weinig reclame boodschappen (niet goed voor 227 natuurlijk) en ik betaal liever eens per jaar een vrijwillige bijdrage dan de jaarlijks verplichte bijdrage aan de Publieke Omroep. Ik hoef ook niet bij elke bijdrage een 227 petje te ontvangen.

Jaaah Natuurlijk moet radio 227 blijven bestaan!!!! Ik die niets en velen met mij weinig om tv geven hebben elke dag veel gezelligheid en vooral luister plezier.Ook geeft het nostalgie met de verschillende soorten muziek die jullie draaien.Ik werk in de zorg en ouderen genieten zo van jullie muziek en de jongere doelgroep zingt net zo hard mee.

…ik vind, dat deze zender een verademing is tussen al de overige eenheidsworst die de overige, m.n. commerciële stationons, ten gehore brengen en waar je kompleet gestoord van wordt. Radio 227 is inderdaad een rustpunt wat muziek betreft. Ik heb het dan ook de hele dag aanstaan. Alleen jammer, dat Radio 227 niet via de ether is te ontvangen. Misschien komt dat nog?

Tenminste echte muziek!!!!

…omdat het de enige zender is die dag en nacht goede muziek brengt endaarom voor vele mensen de beste zender is

…er geen ander station is dat zich zo specifiek richt op de 40+ generaties. Radio 227 brengt serieuze nostalgische en ontspannen radio.

…ik deze zender beschouw als brenger van de lichte muziek , waar ik heel dikwijls naar luisterde, Ziggo maakte daar, ZEER TE BETREUREN, een eind aan.

…het de fijnste zender is om normale muziek te luisteren!!! Wij vinden het daarom geen stijl van ziggo om jullie van de kabel te halen. Nu luisteren wij via internet. Ik hoop dat ziggo dit weer snel gaat veranderen. WANT WIJ VINDEN DEZE ACTIE VAN ZIGGO ECHT WAARDELOOS

…het een zender is die vast geroest is op de radio, alleen jammer niet te onvangen in de auto

…ik wil dat radio 227 moet blijven bestaan op de kabel ondanks dat ik nooit luister op de kabel maar dagelijks via internet . Met de schotel.

…ik hem altijd aan heb staan en geniet van de heerlijke rustige en nostalgische muziek. Brengt herrinneringen naar boven en zwijmel vaakweg. Moet absoluut op de kabel blijven!!!!!!

…wij dagelijks genieten van de EASY MUSIC en net weer konden luisteren naar “I allways love you ” Eigenlijk geldt dit namens ons ook voor RADIO 227.

…het een uiterst aangename zender is met veel variatie.

…het toch zo`n lekkere rustgevende zender is waar wij met veel plezier naar luisteren. dit doen wij via internet omdat 227 hier NIET op de kabel is

…omdat hij onze jeugdmuziek levend houd.. De muziek van tegenwoordig is niet te vergelijken, met de muziek die jullie draaien. Veel succes met de uitzending knuffels van ons Nico en Joke

….omdat er eindelijk een zender is met muziek voor (bijna) iedereen in allerlei talen en uit alle jaren. Een verademing!! Alleen jammer dat de zender regelmatig wegvalt.

….geen enkele zender zo een variatie aan muziek weergeeft. Leuke programma;s en vriendelijke presentatoren

….het een ander geluid brengt dan 538, QMusic etc etc. De progarmmering van 227 is uniek.

herkenbare,gevarieerde muziek, zonder al te veel gepraat.

Ik vind het prima op de kabel maar niet iedereen heeft kabel, zelf moet ik ook als fan en donateur luisteren via internet, denk ook eens aan DIGITENNE een prima landelijk dekkend alternatief. Dus net als vroeger gewoon via de ether!

Ja,! ik wil radio 227 op de kabel,nu beluisteren via pc.!heel veel mensen genieten van deze easy listening muziek en dit dagelijks willen horen.!Muziek uit een tijd dat MUZIEK nog echt muziek was.!Muziek die je hart raakt.Geen gepraat tussendoor,DJ`s die er een geheel eigen draai aan geven en passie voor muziek hebben. Dus in heel NEDERLAND 227 op de kabel.!!

Het is de enige zender in Nederland, waarbij de muziek het belangrijkste is en niet de dj die voortdurend aan het woord is en zichzelf zo ongelooflijk leuk vindt. De muziek van radio 227 is rustgevend en brengt al mijn jeugdherinerringen naar boven. Helaas heeft Ziggo bij ons de zender plompverloren van de kabel gehaald. Voor mij is er geen reden meer om de radio aan te doen.

…we hier alleen maar Radio 227 luisteren en die nu juist hier (Brabant-Noord/Oost) van de kabel is. PRACHTIGE MUZIEK!!

Radio 227 is een radiozender met brede variatie en kwaliteit in de lichte muziek over vele soorten en jaren muziek; gelukkig is er dus een zender die zich niet richt op een smal segment ( muziek of leeftijd) maar zich richt op meerdere soorten easy listening muziek: leuk om weer te herkennen en aangenaam om te leren waarderen, want ook de easy listening muziek van nu wordt gedraaid! En een zender die als enige in Nederland rust uitstraalt en elke plaat geheel speelt en weet wat de rijpe muziekliefhebber wil.

Al jaren luister ik naar Radio227,ik ken geen andere zender die de muziek draait die ik hoor op deze zender. Geen gebrul en geschreeuw geen herrie,gewoon lekkere muziek. Waarom moet alles maar veranderen in Nederland toon nu eens lef en laat 227 op de kabel. Hier worden geen miljoenen verdient mensen doen bij Radio227 nog dingen uit liefde. En dit laatste hoor je maar zelden in ons land.

…we hier alleen maar Radio 227 luisteren en die nu juist hier (Brabant-Noord/Oost) van de kabel is. PRACHTIGE MUZIEK!!

Radio 227 is een radiozender met brede variatie en kwaliteit in de lichte muziek over vele soorten en jaren muziek; gelukkig is er dus een zender die zich niet richt op een smal segment ( muziek of leeftijd) maar zich richt op meerdere soorten easy listening muziek: leuk om weer te herkennen en aangenaam om te leren waarderen, want ook de easy listening muziek van nu wordt gedraaid! En een zender die als enige in Nederland rust uitstraalt en elke plaat geheel speelt en weet wat de rijpe muziekliefhebber wil.Al jaren luister ik naar Radio227,ik ken geen andere zender die de muziek draait die ik hoor op deze zender. Geen gebrul en geschreeuw geen herrie,gewoon lekkere muziek. Waarom moet alles maar veranderen in Nederland toon nu eens lef en laat 227 op de kabel. Hier worden geen miljoenen verdient mensen doen bij Radio227 nog dingen uit liefde. En dit laatste hoor je maar zelden in ons land.

…het een goede bijdrage levert aan de pluriformiteit in het zender pakket. Bovendien richt de zender zich op een bepaalde doelgroep die voor vele zenders niet telt en geen bijdrage levert aan de economie, lees reclame inkomsten.

….het een serieuze zender is met fabelachtige heerlijke muziek uit vervlogen jaren. Dit maakt deze zender voor Nederland en verder uniek. Ik ken géén enkele zender die een dergelijk programma biedt. Kortom reden genoeg zou ik zo denken!

Voor enkele jaren terug zat Radio 227 bij ons op de kabel en om moverende redenen van (toen) Essent is dit beeindigd. Naast radio 5 luisterden we graag naar jullie, veel achtergrond informatie over de muziek en geen slap “geouwehoer”. Tegenwoordig luister ik altijd via internet naar Radio 227als ik met de pc bezig ben. Dus om de gouden ouwe luister muziek te behouden moet je weer op de kabel kunnen bouwen. Succes met jullie onderneming.

De muziek leuk is, de presentatoren leuk zijn en de muziek is echt anders. Het is niet een zender zoals alle andere zenders, maar een echt unieke zender die bijdraagt aan de vrijheid van meningsuiting in Nederland en de rol van Radio 2 kan overnemen op het gebied van kleinkunst.

…deze mix van muziek op geen andere zender te beluisteren is.

het leuke, afwisselende muziek biedt. Muziek die je niet meer, of niet vaak elders hoort.

….er geen andere zender is die dit soort muziek, juist ook voor ouderen, uitzendt. Op deze zender hoor je niet alleen oude hits, maar ook minder bekende nummers. Juist de diversiteit aan muziek maakt Radio 227 leuk.

De uitzendingen de hele dag goede muziek maken. a.u.b.Blijf ook in Brabant,want ik kan jullie niet missen.Ben zelf al 77 jaar.Veel zenders zijn alleen voor de jeugd. Dus blijf op de kabel,ook in Breda.Hoop nog vele dagen van jullie te mogen genieten.

….wij er met plezier naar luisteren : Iedere dag.!!

….voor oudere mensen weinig of niets op de radio te vinden is en 227 in een behoefte voldoet.

In MIJN geval TERUG op de kabel!!!! Met een rotgang, als het kan… Omdat Ziggo de voordraging om 227 op de kabel te laten zitten, DOODGEWOON naast zich neer heeft gelegd en haar EIGEN zin doet, en zodoende totaal niet naar de klanten luistert!! Dit via de programmaraad .. Dit gezegd n.a.v. een e-mail te hebben ontvangen op 21-06-2010 van Aad Overvliet,voorzitter van de Programma raad Brabant, die daarin aangeeft radio227 op de kabel van Noord-Brabant te laten, aangezien er dus ruim voldoende luisteraaars voor 227 zijn.

Geweldige zender, zou werkelijke erg jammer zijn als Radio 227 niet meer via de kabel te beluisteren zou zijn!!!!

…Radio 227 een prima zender is, en fijne zeer gevarieerde muziek draait, wij luisteren met heel veel plezier naar Radio 227, en hopen dat nog heel lang te kunnen doen!!!

…deze mix van muziek op geen andere zender te beluisteren is.

…het leuke, afwisselende muziek biedt. Muziek die je niet meer, of niet vaak elders hoort.

…honderdduizenden heel graag deze easy listening muziek dagelijks willen horen. Geen heipalenmuziek, flauwe dj grappen die je verplicht leuk moet vinden, maar gewoon muziek uit de tijd dat MUZIEK nog muziek was. Music is my first love !!!!!!!!!!!! MEDIARAAD hoor eens even, luister ook eens naar radio227.

Van 227 geniet je de gehele dag, afwisselend en voor iedereen wat. Muziek uit de tijd dat muziek nog door mensen gemaakt werd, geen eentonige computer dreunen of onverstaanbaar geschreeuw. Liedjes zoals die gezongen werden en niet met computers bij geschaafd. Muziek uit de tijd dat je door de mand viel als je niet kon zingen. Je weet pas wat je mist nu ze het van de kabel hebben gehaald. Ziggo Ziggo toch, afschuwelijk wat er over is gebleven van jullie aanbod.

…ik elke dag naar Radio 227 luister van ’s morgens (opstaan tot weg gaan) en van thuis komen tot naar bed gaan. Via de kabel is het geluid beter dan via mijn laptop.

…het muziek brengt, waar je hartje van gaat kloppen. Al die herinneringen die weer voorbijkomen, vooral voor mij van de jaren zestig! Maar ook al die andere muziek, het is net als vroeger de Arbeidsvitaminen, iedere keer een verrassing wat er weer gaat komen. Zelfs de liedjes uit de tijd van m’n ouders. Ga zo door!!!

…omdat er toch al zo weinig muziek met kwaliteit te beluisteren is en het is een groot gebrek dat wij in den haag niet naar 227 op de kabel kunen beluisteren

…they play music that I really enjoy listening to that I do not find on other radio stations.

all time music van elk genre super toch, de gehele dag oor strelers en met specials die je op geen enkele andere zender hoort, waar ook de B kanten van een single aan bod komen. DJ’s die er een eigen draai aan weten te geven zonder een topsalaris van Hilversum, dat is dus motivatie en passie voor muziek hebben. Wij wensen dat geheel Nederland toe, vandaar: geen fabel…227 moet in heel Nederland op de kabel. :-))

…het goede muziek draait, met name ook instrumentale nummers. En: omdat er geen gepraat tussendoor is!!

Ze hebben het steeds over vergrijzing en babyboomers. Maar als je uitgaat van het momentele aanbod van de radio, bestaat er geen vergrijzing. Niets voor de leeftijdsklasse 55+. (behalve radio 5 nostalgia, maar dat zal in de bezuinigingsdrift het loodje leggen) Het wordt eens tijd dat de heren reklamemakers zich realiseren dat er een nieuwe markt aankomt. En laten we maar zwijgen over een kabelmaatschappij als ZIGGO die volslagen ouderwets nog vasthoudt aan: alles wat jong is levert geld. Het wordt langzamerhand tijd dat ook de ouderen iets laten horen en niet gelaten naar “veel van het zelfde omdat er nu eenmaal niets anders is. Jullie doen prima werk en we genieten ervan.

…omdat er op een ongedwongen manier de muziek wordt gedraaid die mij plezier geeft, zeer gevarieerd. Waar men ook muziek kunt aanvragen die normaliter even later te horen is.

Let op! Dit is wel een van de weinige zenders die zo dicht bij de luisteraars staan. Het zou beschamend zijn als Radio 227 hier niet mee door kan gaan. Dus beste beleidsmakers, Geen fabel,….227 moet zeker op de kabel !

…wij enorm genieten van deze zender,die ons terug brengt,naar onze eigen muziek keuze,met veel aandacht voor Country,Lichte Jazz, nederlandstalig,veelal uit de jaren 60,70,en 80. Toen muziek,nog muziek was!!!Maar ook de muziek van vandaag,word aandacht aan besteed,en word regelmatig ten gehore gebracht!! Deze zender word zwaar onder-gewaardeerd!!!!! Ga door zo,RADIO227 !!! Wij zijn trots op jullie!!!!

…dit een echte verandering is op al dat gekmakende ADHD vormende muziek van vandaag.

…..de muziek past bij mijn leeftijd (65). Radio 227 heeft een gevarieerd meziekaanbod. Gewoon een gezellige zender met muziek om er lekker bij te relaxen. Helaas heeft Ziggo radio 227 in Roosendaal van de kabel gehaald. Zelf heb ik wat op gevonden om radio 227 toch te kunnen ontvangen. op mijn niet zo heel nieuwe stereo installatie. Een stekkertje van een oude koptelefoon heb ik afgeknipt en in de koptelefoonuitgang van de computer (op zolder) geplaatst. De tweepolig kabel werd verbonden met een van de twee Tape ingangen van mijn versterker. Daarbij heb ik ook luidsprekerkabel gebruikt om de afstand van mijn kantoortje naar de huiskamer te overbruggen. Wel moest ik wat improviseren met het verbinden met de juiste polen van mijn rode en zwarte stekkers. De geluidskwaliteit is uitstekend. De spreekstemmend zijn wel iets galmend. Ik wens de medewerkers van Radio 227 succes met de actie.

Ik weet gewis geen Radio 227 op de kabel dat wordt een heel groot gemis en dus onacceptabel Dus Ziggo laat deze zender op de kabel, het is de beste zender voor de 40-plusser

…er al teveel zenders voor de “jeugd” zijn en dit de enige zender is waar men naar heerlijke en goede muziek kan luisteren.

…wij iedere avond na 18.00 uur en in het weekend naar jullie luisteren. Overdag in de week staat radio 5 aan omdat daar ook veel gevarieerde muziek wordt gedraaid uit de jaren toen wij nog jong waren wij zijn inmiddels boven de 65.Achter de computer staat radio 227 ook altijd aan via Xstreamradio.

…ik vind dat goede(oude) muziek gekoesterd dient te worden.Er is m.i. tegenwoordig een behoorlijk groot gebrek aan zuiver,mooi stemgeluid,uiteraard begeleid door eveneens mooie muziek.Gelukkig zijn er,mede door uw geweldige zender, mogenlijkheden te over om van de 40-50-en 60-er jaren te kunnen blijven genieten.toi toi toi,ga zo door, en veel succes gewenst.

…het een te gek station is om je dagen mee te vullen. Prachtige rustige muziek van onze topjaren.

Het is de beste en meest veelzijdige zender

heb de radio altijd aan op mijn PC-woon in CO U.S.A. en geniet van de NL muziek en alle andere variaties

227 is een heerlijk rustpunt in deze “jachtige” wereld. 227 brengt mij mijn herinneringen terug en is zeker HET station voor 40 plussers…..

….ik regelmatig naar de mooie programma’s luister en de rust en muziekkeuze welke 227 heeft vind aansluiten bij mijn leven en leeftijd. Ik ben “vrij” om te ontvangen “wat ik wil”, en daar hoort 227 ZEKER bij.

Het is muziek voor de wat oudere onder ons een verademing. Niet op geven eens moet het lukken !!!!!!! Gun ons ouder dit stadions Sterkte en succes

…dit een zender is die heerlijk relaxte muziek uitzendt

Terwijl ik op mijn computer werk, wat meestal in het buitenland is. wil ik goede muziek horen en op de hoogte blijven met wat thuis gebeurt

Ik wil dat Radio 227 bij ons op de kabel komt. Deze zender is de enige echte 40+ zender, welke niet op de kabel aanwezig te ontvangen is. Volgens mij, voldoet Radio 227 aan de zo genoemde pluriformiteit t.b.v. de andere zenders op de kabel.

….Radio227 de enige zender is die helemaal Mijn Muziek draait! Er is geen enkele zender die zóveel mooie muziek draait als Radio 227. Ook de keuze is nergens meer gevarieerd dan bij Radio 227, ik hoor voortdurend andere nummers. En de ene nog mooier dan de ander, echte Pareltjes!!! Al vanaf mijn pubertijd ben ik helemaal gelukkig als ik deze muzieksoorten hoor (nu 43 jr). En ook zo heerlijk rustig gebracht, eindelijk niet dat nerveuze waar alle media van overstromen, het is heerlijk om naar te luisteren, ik kom helemaal bij! Ik word er zo blij van :-)) Ook heerlijk op de achtergrond op mijn werk! Ik ga regelen dat ik ook bij mijn bed een radio krijg, waarmee ik Radio 227 kan beluisteren. Eindelijk, eindelijk een zender voor mij, met de muziek waar ik zo van houd!!!

….er zat mensen zijn die er elke dag van genieten

…ik vind dat radio 227 op de kabel moet blijven omdat deze zender fantastische programma s brengt die volgens mij door heel veel mensen van alle leeftijden zeer gewaardeerd worden. De muziek is zeer gevarieerd en graag gehoord door 40 plussers. Als je andere zenders beluisterd heb je het idee dat er alleen muziek gedraaid wordt zoals RAP muziek. Graag doorgaan dus .

in het verleden was radio 227 op de kabel in West Brabant, doch door Ziggo plots eraf gegooid…belachelijk… is prachtige nostalgische muziek, voor wat oudere mensen…dus mijn vraag is….waarom ?? Nu luister ik gelukkig nog via Internet naar 227…doch graag weer terug op de kabel…bedankt

Ik daar elke dag en bijna de HELE dag naar luister, omdat Radio 227 precies “mijn” muziek levert!

 

Back To Top